.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ιπποδρομίες στο Δοξάτο το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα.

Μεταφέρω από το facebook:

Giorgos Thomaidis
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ. "...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ..."

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/07/2011 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ (ΚΛΩΒΟΥΣ), ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.
ΟΛΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΣΤΑ ΛΑΧΕΙΑ ΤΩΝ 5€ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΔΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 9ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦ. ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν σε 7.000 αντίτυπα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου το 9ο φύλλο της εφημερίδας "Νέα του Δήμου Δοξάτου" με πλούσιο υλικό από ολόκληρο τον Δήμο.

Φυσικά, όπως σε όλα τα υπόλοιπα φύλλα απουσιάζει η φωνή της Αντιπολίτευσης του Δήμου..

Και φυσικά, πάλι σαν κεντρικό τίτλο οι υπέυθυνοι της εφημερίδας επέλεξαν κάποιο από τα έργα που ΘΑ γίνουν, αυτή τη φορά του βιολογικού καθαρισμού ..

Απο κει και πέρα, εκτός των άλλων, είναι άκρως ενημερωτική η εφημερίδα για διάφορα δρώμενα πολλών συλλόγων του Δήμου Δοξάτου και για τις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής..

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην Δημοτική Κοινότητα Δοξάτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Μακριά από μένα κάθε είδος φανατισμού σε ό, τι αφορά θρησκευτικά "πιστεύω".

Σαφώς και κάπου πιστεύω.

Και σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πιστεύει όπου θέλει, ή και να μην πιστεύει σε τίποτα!

Αλλά ως αρχή έχω να μην προσπαθήσω ποτέ να πείσω κάποιον συνάνθρωπό μου που έχει διαφορετικά "πιστεύω" από εμένα, ή ακόμη κι όταν δεν θέλει να πιστεύει πουθενά, για την ορθότητα των δικών μου απόψεων...

Ούτε καν απλά να συζητήσω γι' αυτά τα θέματα όταν βλέπω πως ο συνομιλητής μου δεν έχει τέτοια διάθεση.

Έτσι ακριβώς απεχθάνομαι και την προσπάθεια οποιουδήποτε που έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές μου γύρω από το τεράστιο θέμα της θρησκείας και της Πίστης να με πείσει για την ορθότητα των δικών του απόψεων χωρίς τη δική μου θέληση, ειδικά όταν αυτή του η προσπάθεια γίνεται με δόλιο τρόπο!

Χθες το απόγευμα, γύρω στις 7, ακούστηκε το κουδούνι στο δωμάτιο της μητέρας μου.
Συμπτωματικά ήμουνα κι εγώ εκεί, αφού συνήθως εκείνη την ώρα βρίσκομαι αλλού.

Άνοιξα την πόρτα. Ήταν δύο νεαρές, εμφανίσιμες και χαμογελαστές κυρίες. Μου έδωσαν ένα φυλλάδιο και μου είπαν, επί λέξει, πως θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη μια επιστημονική ομιλία σχετικά με την καταστροφή της γης από τους ανθρώπους και πως με προσκαλούν να παραβρεθώ. Στη συνέχεια με ρώτησαν αν υπάρχει και άλλη κατοικία πίσω από το δωμάτιο της μητέρας μου, απάντησα πως μένει η ίδια οικογένεια, με ευχαρίστησαν και έφυγαν.

Έριξα μια ματιά στο φυλλάδιο. Διάβασα τα μεγάλα, κεφαλαία γράμματα:

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗ ΓΗ;

Δεν διάβασα τα υπόλοιπα. θα το έκανα αργότερα. Για να είμαι ειλικρινής, το ξέχασα.

Αργά το βράδυ το θυμήθηκα και το διάβασα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά!

Κλείνω αυτό το σημείωμα με την εξής παρατήρηση:

Αν με ενημέρωναν αμέσως πως πρόκειται για μια εκδήλωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν θα έγραφα το παραμικρό εδώ μέσα!

Και δεν θα έγραφα το παραμικρό και σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν άνθρωποι οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος αναγνωρισμένου από την Ελληνική Πολιτεία θα με ενημέρωναν για κάποια εκδήλωση δηλώνοντας εξαρχής τι εκπροσωπούν.

Όταν όμως είναι "φως φανάρι" πως αυτό το φυλλάδιο είναι ο "Δούρειος Ίππος" για να προσεγγίσουν τον απλό κόσμο και να κάνουν το κήρυγμά τους οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, εξοργίζομαι!

Όπως θα εξοργιζόμουν αν επρόκειτο για Βουδιστές, Μουσουλμάνους, Βραχμάνους ή Πιστούς του θεού Μανίτου των Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής που διαβάζαμε στον "Μπλεκ" εμείς οι μεγαλύτεροι στα παιδικά μας χρόνια και γενικότερα για οποιονδήποτε που με δόλιο τρόπο θα προσπαθούσε να με προσηλυτίσει!

Προσοχή λοιπόν!

ΦΩΛΙΑ ΠΕΛΑΡΓΩΝ - ΔΟΞΑΤΟ - 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 -ΦΩΤΟ