.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ με σχόλια ..

Οδός Εθνικής Αντίστασης - Δοξάτο. 2 Αυγούστου 2014, μεσημέρι .

Μια εικόνα φθινοπωρινή, να μη πω χειμωνιάτικη, στην καρδιά του καλοκαιριού! Όλη τη νύχτα σχεδόν έβρεχε και μπουμπούνιζε, και η νύχτα γινόταν μέρα από τις αστραπές.. Και βέβαια, χάλασε η γιορτή για το Φεγγάρι που ήταν προγραμματισμένη για χθες. Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στο όμορφο παρκάκι δίπλα από το γηπεδάκι "5χ5" στο Τσάι, όλα ήταν έτοιμα και οργανωμένα, αλλά τελικά ο καιρός δεν άφησε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.. Πιστεύω πως ήταν το χειρότερο καλοκαίρι εδώ και πολλά χρόνια από πλευράς καιρού στην περιοχή μας! Από την άλλη βέβαια, ακόμη δεν είχαμε καμια διακοπή νερού ή ελάττωση της ροής του !



Οδός Εθνικής Αντίστασης - Δοξάτο 2 Αυγούστου 2014

Ο κ. Παναγιώτης Καμπίτσης απολαμβάνει το ουζάκι του ( αμέλησα να ρωτήσω αν είναι τσίπουρο και αυτό παραγωγής του ! ) με μεζέ ψάρι που ψάρεψε ο ίδιος, ντοματούλα και ελιές παραγωγής του και μόνο το τυράκι είναι αγορασμένο!


Οδός Ν. Πλαστήρα  - καφέ Στέφ. Ελμπασίδη. Ο "Καναδός" Άγγελος Κουρσιούμης βρίσκεται στα "πάτρια εδάφη" με άδεια και παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τον αγώνα του πατέρα του Σταμάτη με τον Σπύρο .. Αν και φέτος δεν ήρθαν πάρα πολλοί φίλοι μας που κατοικούν μακριά από το Δοξάτο (εντός και εκτός Ελλάδας) όσοι ήρθαν μέχρι τώρα (και περιμένουμε πολύ περισσότερους βέβαια τον Αύγουστο) δίνουν το δικό τους "χρώμα" στη μικρή μας πόλη..