.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

η λαμπάδα της ΔΟΞΑΣ στα καταστήματα της Δραμινής αλυσίδας SUPERMARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ


Συνοδοιπόρος στη μεγάλη προσπάθεια του κόσμου της Δράμας για την ανακατασκευή του γηπέδου της ΔΟΞΑΣ και η δραμινή αλυσίδα SUPERMARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ.
Τα SUPERMARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ κυκλοφορούν πασχαλινή λαμπάδα στη συμβολική τιμή των €5, τα έσοδα από την πώληση της οποίας θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου μας.

ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΔΟΞΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «πρόσφυγες του '22 στη Δράμα και στην Αττική»


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «πρόσφυγες του '22 στη Δράμα και στην Αττική»

E-mailΕκτύπωση
από 7 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου
Ο Δήμος Δράμας σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, τη ΔΕΚΠΟΤΑ και τα Προσφυγικά Σωματεία του Δήμου μας πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της έκθεσης «πρόσφυγες του '22 στη Δράμα και στην Αττική» την Παρασκευή 06 Απριλίου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 12 Μαΐου και φιλοξενείται στους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ

9 Απριλίου 2012 Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

Πριν από λίγο,  στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σταρ Δράμας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Δράμας δήλωσε πως μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες στα "πεντάμηνα", και υπολογίζει πως αρχές Μαΐου θα αρχίσουν να εργάζονται όσοι από τους άνεργους θα προσληφθούν.

ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΔΟΞΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 8 ΑΠΡ 2012


LIVE !!! ΔΟΞΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

PDFΕκτύπωσηE-mail
DSC 0638 modifiedΑξιοπρέπεια VS άγχος: Σημειώσατε Χ !!!
Ήταν μια αναμέτρηση από αυτές που οι φίλαθλοι ή τις ξεχνούν πολύ γρήγορα, ή απλά δεν θέλουν να τις θυμούνται για πολύ καιρό. Από εκεί και πέρα αυτό που έμεινε για την Δόξα από την αναμέτρηση της με τον Εργοτέλη ήταν η ισοπαλία και ο ένας βαθμός και μια δόση τόνωσης της αγωνιστικής της αξιοπρέπειας . Από την άλλη πλευρά η κρητική ομάδα παρέταξε μπροστά της για σημαία ένα τεράστιο άγχος που στάθηκε ο σημαντικότερος λόγος να μην φύγει από το Καυτανζόγλειο με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που το είχε απόλυτη ανάγκη για να διώξει από πάνω της το φάσμα ενός πιθανού υποβιβασμού.