.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.



Κάνουμε το σταυρό μας: Μόλις ανάψουμε το κερί μας. Όταν μπαίνουμε στους Ιερούς Ναούς και όταν βγαίνουμε από αυτούς. Στην αρχή κάθε ακολουθίας. Σε κάθε Τριαδική εκφώνηση. Δηλαδή κάθε φορά πού θα λέγεται ή θα ψάλλεται το: «Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι»,ή όταν ακούγεται το «... του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος...». Σε κάθε εκφώνηση της Παναγίας: «Της Παναγίας, αχράντου, υπερευλογημένης, ενδόξου, Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας...» που υπάρχει στα Ειρηνικά, Πληρωτικά και Μικρές Συναπτές.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Φιλίππων στο 18ο χλμ Δράμας-Καβάλας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Φιλίππων στο 18ο χλμ Δράμας-Καβάλας Επιλεγμένο

06 Ιουλ 2015 @ 21:34 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα

Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Φιλίππων στο 18ο χλμ Δράμας-Καβάλας

06 Ιουλ 2015 @ 21:34

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας σας ενημερώνει, ότι σήμερα 06 Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:30 π.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Φιλίππων στο 18ο χλμ της επαρχιακής οδού Δράμας-Καβάλας. Στο σημείο έσπευσαν δύο (2) πυροσβεστικά υδροφόρα οχήματα και δύο (2) βοηθητικά οχήματα με έντεκα (11) άνδρες.
Από την πυρκαγιά κάηκε ένας μετασχηματιστής 20 KV, ένας πυκνωτής 20 KV καθώς επίσης και κτίριο με ηλεκτρικούς πίνακες ελέγχου-διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Η κατάσβεση έγινε με την χρήση μηχανικού αφρού σε περίπου μία (1) ώρα. Ήταν ένα δύσκολο συμβάν διότι είχαμε εκρήξεις, την έκλυση πυκνών μαύρων τοξικών καπνών και υψηλό πυροθερμικό φορτίων λόγω της καύσης λαδιών του μετασχηματιστή.

Δράμα 06 Ιουλίου 2015
Ο  Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Μάριος Σαβ. Αποστολίδης
Π ύ ρ α ρ χ ο ς
ΠΗΓΗ: http://dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=22337%3Apyrkagia-ekdhlothhke-sto-kentro-yperypshlhs-tashs-filippon-sto-18o-hlm-dramas-kabalas&Itemid=177

ΔΟΞΑΤΟ - 6 Ιουλίου 2015. Παραμονή της Αγίας Κυριακής




6 Ιουλίου 2015. Παραμονή της Αγίας Κυριακής.