.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΠΑΝΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΤΟΥ - ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΠΑΝΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΤΟΥ.
ΕισερχόμεναX


Απάντηση |ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ksdoxatoy@gmail.com προς ΚΟΜΑΘ, DRAMATOWN, HXO, STAR, STAR, Εμένα, ΔΡΑΜΙΝΑ, ΔΡΑΜΙΝΟ, ΕΘΝΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΗΛΙΑΣ, ΘΗΡΕΥΤΗΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΚΣΕ, ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ, ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΠΡΙΤΣΑΣ, ΞΥΡΑΦΙ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
προβολή λεπτομερειών 11:21 π.μ. (Πριν από 2 ώρες)


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου σε συνεργασία με τον Κτηνίατρο της πόλης μας κ.Τσοκαταρίδη Ιωάννη προχωρήσε σε μία ακόμη φιλοθηραματική ενέργεια.
Συνοπτικά χθες 26/07/2011 στα Κυργια Δράμας και στην περιοχή του λαγότοπου εντοπίστηκε είδος σπάνιου αετού (φιδαετός) ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος.
Τα μέλη - κυνηγοί τους συλλόγου μας που τον εντοπίσανε τον φέρανε αρχικά στον Κυνηγετικό Σύλλογο Δοξάτου και στην συνέχεια το άτυχο πουλί μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες του και την διάσωσή του.
Θέλουμε ως Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας κ.Λαζαρίδη Ζαχαρία και τον κ. Μπουρνιά Δημήτριο για την ευαισθησία τους στο θέμα της υγείας του αετού και φυσικά τον κτηνίατρο κ.Τσοκαταρίδη Ιωάννη που εξ' αρχής και με πολύ ζήλο και μεράκι έδωσε τις πολύτιμες γνώσεις του για να τον διατηρήσει στην ζωή.
Περισσότερες λεπτομέριες για την διάσωση του Φιδαετού μπορείται να διαβάσεται στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου.

http://ksdoxatoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html

Ηλίας Μουλιστάνος
Γεν. Γραμματέας
Κ.Σ. Δοξάτου.

«Αφήγηση Παραμυθιού - Παραμυθένιες Ζωγραφιές», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ. ΣΧ. ΔΟΞΑΤΟΥ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικό Σχολείο
Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου 66300 ΔΟΞΑΤΟ
Email: sgkkdsdoxatou@yahoo.gr
τηλ.: 6974397252
Fax : 25210 46401

ΔΟΞΑΤΟ 27.07.2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 8:00 το βράδυ θα γίνει η 5η Συνάντηση «Αφήγηση Παραμυθιού - Παραμυθένιες Ζωγραφιές», στον πεζόδρομο του Δοξάτου.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου με γενικό τίτλο «Αναβίωση της βόλτας στο χωριό», εντάσσεται και η εκδήλωση «Αφήγηση Παραμυθιού - Παραμυθένιες Ζωγραφιές» που επιμελείται ο μικρός μας σύλλογος.
Σας περιμένουμε να ακούσουμε ένα παραμύθι πλαισιωμένο από μελωδίες και στη συνέχεια να ζωγραφίσουμε τις σκέψεις μας.