.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝ 2013 ΩΡΑ 14:45






Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας, με τους Φιλίππους Δοξάτου να υποδέχονται τον επικίνδυνο Ποντιακό Αργυρούπολης, ενώ ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Εθν. Αστέρας Καλλιφύτου δοκιμάζεται στο γήπεδο Κραχτίδη κόντρα στους μαχητικούς Αμπελόκηπους...


10 of the best bargain city breaks in 2013 - Sparta, Greece


10 of the best bargain city breaks in 2013

New low-cost flights to Moscow and Dubai, the fast track to Barcelona and Slovakia's European capital of culture 2013

Τρείς οι Γεωργιανοί δολοφόνοι του διπλού φονικού στα Κομνηνά!


Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Γ. ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ!
Τρείς οι Γεωργιανοί  δολοφόνοι
του διπλού φονικού στα Κομνηνά!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης σε συνεργασία με το  κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τρεις τελικά είναι οι αλλοδαποί, (καταγωγής από την Γεωργία) στυγνοί δολοφόνοι του διπλού φονικού στα Κομνηνά Σταυροούπολης.  
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες από ένα «γάντι» που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και μόλις πριν λίγο ομολόγησαν το διπλό φονικό και έδωσαν λεπτομέρειες.
. Οι τρεις Γεωργιανοί γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες ήταν εύπορες και μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών ήταν γνωστός στο χωριό λόγω της σχέσης που είχε με κάτοικο η μητέρα του.
Οι τρεις δολοφόνοι γνώριζαν επίσης τα κατατόπια και μπήκαν από το παράθυρο στη διώροφη μονοκατοικία των άτυχων γυναικών όπου αφού πρώτα τις λήστεψαν στη συνέχεια τις τραυμάτισαν θανάσιμα χτυπώντας τες με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, διότι φοβήθηκαν ότι θα αναγνωριστούν.
 Στις 2.00 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το έγκλημα και ο αστυνομικός διευθυντής κ.Γκοδοσίδης θα δώσει λεπτομέρειες του άγριου φονικού.

ΠΗΓΗ: http://maxitisthrakis.blogspot.gr/