.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Α.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ "ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ" - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ενημέρωση
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου ο σύλλογος μας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ Α' - ΠΚ Α' (Κ16) βορείου ομίλου που διεξήχθει για δεύτερη συνεχόνενη χρονιά στο στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" στην Καβάλα.
Αναλυτικά τα απότελέσματα των αθλητών και αθλητριών μας :
Χριστοφυλλάκη Παυλίνα : 5η στην σφαιροβολία με επίδοση 11μ (1η στην ηληκία της 14χρ.)
Παπαδοπούλου Σοφία : 9η στην σφαιροβολία με επίδοση 10.33μ.
Χαντζίδης Δημήτρης : 13ος στην σφαιροβολία με επίδοση 12μ.
Οικονόμου Γεώργιος : 13ος στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.68μ
Βογιατζής Αθανάσιος : 14ος στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.66μ
Κανάνη Ευσταθία : 17η στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4.92μ.
Η ομάδα μας για τα 4Χ80μ ήταν οι :
Σλιάτσης Δημήτριος
Μπερμπερίδης Σωκράτης
Οικονόμου Γεώργιος
Βογιατζής Αθανάσιος
Δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω εσφαλμένης αλλαγής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα και τις προπονήσεις ! Ο σύλλογος μας συγκέντρωσε συνολικά 15 βαθμούς αξιολόγησης από αυτό τον αγώνα. Ήταν το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα για φέτος.
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας !


Χρήστος Μουλιστάνος.
"Ήρεμη Δύναμη"
Ο πρωταθλητής μας πέρσι πέτυχε με τις πανελλήνιες εξετάσεις την είσοδο του στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και φέτος στην αρχή της χρονιάς δόθηκε με φοιτητική μεταγραφή και αγωνίστηκε φέτος με τον σύλλογο ΟΦΚΑ Σέρρες.
Έκανε μια εξαιρετική χρονιά βελτιώνοντας τα ατομικά του ρεκόρ σε σφαίρα - δίσκο και με τα εφηβικά και με τα ανδρικά όργανα ! Ξεπέρασε το όριο συμμετοχής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ20 με 17,90μ. (το όριο 17.75μ) αλλά το δυσκολότερο όριο του ΣΕΓΑΣ (18.30) τον "άφησε" εκτός αγώνων.
Ένας τραυματισμός λίγο καιρό πριν το πανελλήνιο πρωτάθημα εφήβων δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει εκεί το δυσκολότερο όριο για το ευρωπαϊκό και με επίδοση 17.25μ κατέλαβε την 4η θέση στην σφαιροβολία και με 45.59μ την 7η στην δισκοβολία εφήβων.
Φέτος κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα που έγινε 1 Ιουνίου στις Σέρρες.
Από το 2012 βρίσκεται κάθε χρόνο σε βάθρο πανελληνίων πρωταθλημάτων και παραμένει ο μοναδικός αθλητής μας με συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου !
Του ευχόμαστε περαστικά για τον τραυματισμό του και καλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια στα μαθήματα της σχολής και τους αγώνες !

Η σκέψη της ημέρας - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017



27/7/2017

Ν

α θυμάμαι πάντα να μην κάνω στους άλλους ό, τι δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Ακόμη, να θυμάμαι πως όταν «μικραίνω» τον άλλο, δεν γίνομαι μεγαλύτερος εγώ.