.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο άθλημα της σκοποβολής ΄Αννας Κορακάκη με καταγωγή από το Δοξάτο

Στη Γιορτή της Γυναίκας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Δοξάτου στην ταβέρνα "Βαής" στις 8 Μαρτίου 2014 :

Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο άθλημα της σκοποβολής ΄Αννας Κορακάκη με καταγωγή από το Δοξάτο. Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου βράβευσε την ΄Αννα για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις της και της εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά της.






ΔΟΞΑΤΟ - ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 1-0 στιγμιότυπα χωρίς το γκολ - βίντεο - 8 Μαρτίου 2014







ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://dramagoal.gr/portal/?p=34876



ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΕ  ΤΗΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ !!!!!

Αγχωτική νίκη του Δοξάτου

Νίκη με πολύ άγχος για το πρωτοπόρο Δοξάτο, που έκαμψε την αντίσταση του Νευροκοπίου με 1-0.
ΔΟΞΑΤΟ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 1-0: Ο αγώνας εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, με δύναμη και πάθος, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες, παρουσιάστηκαν αγχωμένοι, με «σφιγμένα» τα πόδια τους και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε αντίπαλο που είχε πολύ καλή εικόνα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες ο Ακρίτας, αυτό δε φάνηκε και μπορούσε να φθάσει και στην ισοπαλία. Στο 5΄ σουτ του Κωνσταντινίδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ, ίδια κατάληξη είχε το γυριστό σουτ του Βασιλακάκη στο 13΄. Στο 31΄ «γέμισμα» του Τουλούπη, προβολή του Βασιλακάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος. Στο 34΄ συρτή σέντρα του Βασιλακάκη και ο Ηλίας Κωνσταντινίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0, στο 35΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αντώνης Βασιλειάδης. Στο 43΄ μετά από φάουλ του Κιοσέογλου, η κεφαλιά του Μουσμουλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 55΄ λάθος απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα βρέθηκε στον Οικονομίδη, που από ευνοϊκή θέση πλάσαρε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 85΄ κοντινό πλασέ του Βασιλακάκη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο διακρίθηκαν οι Βασιλακάκης, Τουλούπης, Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης, από το Νευροκόπι οι Κιοσέογλου, Οικονομίδης, Μουσμουλίδης, Κατηρτζίδης. Διαιτητής: Θ. Παρχαρίδης (Συμεωνίδης, Δελημπαϊδης), παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι……..ΜΟΝΟ ????
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Μαγγανάρης, Τουλούπης, Ζαπουνίδης, Μπαρμπουτέλης, Μόσχος, Βασιλακάκης (90΄ Ντίνας), Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης (75΄ Ιωαννίδης), Θεοφανίδης (60΄ Τουρφαντίδης), Πολυχρονίδης.
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Παναγιωτόπουλος, Αυγητίδης (75΄ Κεσίδης), Χατζηλαζαρίδης (79΄ Κατηρτζίδης ΙΙ), Μ. Βασιλειάδης, Κατηρτζίδης, Οικονομίδης, Αντ. Βασιλειάδης, Μουσμουλίδης, Κεσόπουλος, Κιοσέογλου, Τσενεκλίδης (66΄ Αγάπωφ).
ΕΙΝΑΙ Η  ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ  Ο  ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΥΜΑ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !!!!   ΣΤΟ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ  ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ   ΤΟ  ΤΙ  ΘΑ  ΠΡΟΚΥΨΕΙ…….
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά από το παιχνίδι, οι δύο προπονητές μίλησαν για όσα είδαν, με παράλληλη αναφορά στη Δόξα Δράμας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:
ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Νευροκόπι): Έγινε καλό παιχνίδι, το Δοξάτο στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν καλύτερο και είχε κατοχή της μπάλας. Εμείς, από την άλλη, στο 12΄ είχαμε δεχθεί 3 κίτρινες κάρτες! Μάλιστα στη μία περίπτωση έγινε καθαρό φάουλ σε βάρος του παίκτη μας και ο διαιτητής τον τιμώρησε για… «θέατρο»!  Όταν στο 12΄ οι 3 χαφ της ομάδας έχουν ήδη κίτρινη, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο γίνεται το έργο μας. Παρόλα αυτά, όταν μείναμε με δέκα παίκτες ήμασταν καλύτεροι και, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αφού πιέσαμε τον αντίπαλο, τον αναγκάσαμε σε παθητικό ρόλο και χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καλή συνέχεια στο Δοξάτο, έχει την ποιότητα για να αναδειχθεί πρωταθλητής και καλή επιτυχία στα μπαράζ για Γ΄ εθνική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗΣ (Δοξάτο): Σε ορισμένα σημεία θα διαφωνήσω με τον Γιώργο, κυρίως διότι δύο ομάδες υπήρχαν στο γήπεδο και στην επανάληψη. Ήταν ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες, επίσης επειδή ο συνάδελφος υπαινίχθηκε παράπονα για τη διαιτησία, έχω να πω πως όσα πέναλτι κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα το Νευροκόπι, τόσα πήραμε εμείς σε όλο το πρωτάθλημα. Έχουμε μια επίθεση με 56 γκολ, εκ των οποίων μόνο 2 είναι με πέναλτι. Η ομάδα μου είχε πολύ άγχος, ύστερα από τις 2 ήττες που έφεραν άσχημη ψυχολογία, σημασία έχουν οι 3 βαθμοί. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για μας, το Νευροκόπι έδειξε πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα, που τη βρήκαμε σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον ποδοσφαιριστή Κιοσέογλου του Νευροκοπίου: θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους ιθύνοντες στη Δόξα Δράμας, ότι μπορεί άνετα να αγωνιστεί στη μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει τέτοιος επιτελικός στη Δράμα και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που μπορούν να σταθούν στη Δόξα. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που άντεξαν στην πίεση.
Υ/Τ   dramagoal.gr ……. Ναι αλλα  ο  Θοδωρακης θυμηθηκε τις παλιες καλες  εποχες της  Ανακαλυψης και  λογω  μεγαλης εμπειριας   καθαρισε τον  αγωνα  με  το γαντι κιτρινίζουμε απο  το  πρωτο 20 λεπτο μετα ολα  ειναι  ευκολα  ….. ΕΤΣΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ???  Ξερω καλα τι κανει για  εσενα κ. προπονητα !!!!(ασε τις ασκοπες δικαιολογίες με τα πεναλτι τι πηρα  εγω  τι  πηρες  εσυ) και για  καποιες  ομαδες  που του  ειναι συμπαθεις …. καλα  ειναι  να  τα  γνωριζει ο Αρχιδιαιτητης πριν  ορισει  τους  αγωνες …..  Αλεπουδακια  πιο  εξυπνα  απο Αλεπουδες ??? Ποτε !!!! εδω δεν  υπαρχει  ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ  ΚΑΝΕΝΑ …. ΤΟ  ΕΧΟΥΜΕ  ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ !!!!
«ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»: Τότε πήρε το λόγο ξανά ο Γιώργος Σ. Γεωργιάδης, που πρόσθεσε: «Αφού έγινε αναφορά για τον Κιοσέογλου, έχω να πω ότι τον Ιανουάριο και μετά από αρκετά παρακάλια τον στείλαμε για να προπονηθεί με τη Δόξα. Η ομάδα μας ξεκαθάρισε πως δε θέλει οικονομικό αντάλλαγμα, αρκεί ο παίκτης να ενταχθεί στη Δόξα και… ακόμα περιμένουμε απάντηση… Το ίδιο μμπορεί, πιστεύω, να παίξει στη Δόξα και ο Ιωαννίδης του Δοξάτου, ενώ στο τοπικό πρωτάθλημα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δοκιμαστούν στη Δόξα. Το λέμε αυτό, γιατί αγαπάμε τη Δόξα και διότι πιστεύουμε πως όσο υπάρχει η Δόξα, υπάρχει και Δραμινό ποδόσφαιρο.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ (ΜΟΝΟ ΤΑ  ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)