.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η σκέψη της ημέρας - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017



17/7/2017

Ο

 δρόμος είχε τη δική του ιστορία.. Κάποτε. Μετά έγινε «πεζόδρομος».. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παγκόσμια πρωτιά στη θεραπεία της κύστης κόκκυγα με λέιζερ!

Αξιότιμοι Κύριοι

Με το παρόν email θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική Ελληνική επιστημονική επιτυχία. Ελληνική είναι η πρώτη παγκόσμια δημοσίευση σε επιστημονικό ιατρικό περιοδικό σχετικά με την θεραπεία της κύστης κόκκυγα με radial ίνα 360ο (τεχνική Alpha). Η τεχνική αυτή που αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε αρχικά από Γερμανούς και Ισραηλινούς χειρουργούς αναπτύχθηκε, βελτιώθηκε από τον Δρ. Δημήτρη ΦιλίππουΔιευθυντή Χειρουργό και Επιστημονικό Συνεργάτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος και πρόσφατα παρουσίασε για πρώτη φορά παγκοσμίως τα πρώτα αποτελέσματα της μεθόδου. Πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Acta Chirourgica Belgica δημοσιεύτηκαν στα πλαίσια του γόνιμου επιστημονικού διαλόγου οι τεχνικές παράμετροι και βελτιώσεις της μεθόδου, καθώς επίσης και τα πρόδρομα αποτελέσματα. 
Με τιμή

Αντωνία Γεωργακοπούλου

 

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 57

           
 


ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 57

Η καθαριότητα στο Δήμο Δοξάτου: αλήθειες και ψέματα.

Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017, στις 12:45 λάβαμε sms για έκτακτο Δ.Σ. στις 19:00.
Παρόντες στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Καλαμπάκι ήταν 10 Δ.Σ. (έξι από την συμπολίτευση, 2 από τη μείζονα αντιπολίτευση και 2 από την Α.Π.). Παρόντες επίσης ήταν και  3 ιερείς, 4 δημότες και δύο πρόεδροι Τ.Κ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με: τον Κ.Δ.Κ. άρθρο 96 παράγραφος 3 και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. άρθρο 7 παράγραφος 3, «αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το Συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του. Στην τρίτη πρόσκληση γίνεται ειδική αναφορά των ανωτέρω.»