.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Η σκέψη της ημέρας - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.

15/7/2017Αντί άλλης σκέψης, σχετικά με τα σκυλάκια στο γήπεδο του Δοξάτου, η παράγραφος 10 του άρθρου 9 του νόμου 4235/2014 – Ζώα συντροφιάς κατοικίδια και αδέσποτα.


 «10. Για την επαναφορά στο φυσικό περιβάλλον των αδέσποτων ζώων συντροφιάς λαμβάνεται υπόψη η πυκνότητα του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων στην περιοχή που επαναφέρονται. Την ευθύνη για την επίβλεψη και τη φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων έχουν, από κοινού, οι Δήμοι, οι οποίοι μάλιστα δύνανται να δημιουργήσουν και σημεία παροχής τροφής και νερού για τα ζώα αυτά, καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτούς φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις. Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής. Δεν επιτρέπεται επαναφορά σε περιοχές με νοσοκομεία, σχολεία, αθλητικά κέντρα, αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας, στους χώρους αποβίβασης και επιβίβασης ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στους περιφραγμένους αρχαιολογικούς χώρους και στους περιφραγμένους χώρους του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ και της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ. Με απόφαση της πενταμελούς επιτροπής της παραγράφου 12 ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες προσδιορισμού της πυκνότητας του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων στην περιοχή που αυτά επαναφέρονται, καθώς και η οριοθέτηση των περιοχών που δεν επιτρέπεται η επαναφορά τους. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΚΑΝΤΖΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦ. "ΨΙΘΥΡΟΙ" - 12 ΜΑΙ 2016 - ΠΗΓΗ: http://www.psithiri.gr/newspaper/article/3156/

Σημ. "Δοξατινών Νέων" : Εξαιρετική συνέντευξη, από έναν άνθρωπο που το κενό που άφησε, όσο θα 

περνάει ο καιρός, θα μεγαλώνει.. 

Οι σκέψεις του, οι ιδέες του, οι προτάσεις του αλλά κυρίως το παράδειγμά του με τον τρόπο ζωής που επέλεξε 

"παλεύοντας" με την πατρώα γη ώστε να πραγματοποιήσει το όραμά του για το καλό όλων μας, 

παραμένουν "κληρονομιά" για τις επόμενες γενιές..


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Τάσος Καρκαντζέλης
Μηχανικός παραγωγής - πρ.Υποψηφ Βουλευτής

«Για τί πράγμα αγωνιούμε; Για το αν θα πάρουμε την δόση; Για το αν θα φύγουμε από το ευρώ; Με συγχωρείτε αλλά αυτά είναι απλώς τα συνεχή αδιέξοδα στα οποία  οδηγεί το βασικό μας πρόβλημα που είναι το πελατειακό πολιτικό σύστημα. Και θα γίνονται όλο και πιο έντονα όσο αυτό δεν λύνεται», τονίζει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο μηχανικός παραγωγής και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Τάσος Καρκαντζέλης. Δηλώνει ότι παραμένει στο Ποτάμι γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να πάει και τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός μεγάλου κόμματος στο χώρο του κέντρου γιατί η ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι εμφανής. Υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση αφού ξεπέρασε τον κάβο με το ασφαλιστικό δεν κινδυνεύει πλέον πολιτικά. Τέλος αναφέρει ότι χρειάζεται πολύ δουλειά σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο ανεξάρτητα από κόμματα, με εφαρμοσμένες δράσεις που θα αλλάξουν τον τόπο και με πολιτικούς κοινής αποδοχής με σύγχρονη νοοτροπία και αντίληψη.

- Κύριε Καρκατζέλη αν βάζατε τίτλο σε όσα βιώνει η ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα ποιον θα επιλέγατε;
Αργος θάνατος από βαθιά γερατειά.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ "ΣΑΠΦΩ" ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 2017" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣύμφωνα με το πρόγραμμα των Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων "Προφήτης Ηλίας 2017" που θα διεξαχθούν στην Προσοτσάνη, θα συμμετέχουν η Χορωδία του Δήμου Δοξάτου "Σαπφώ", την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στις 21:30 στην κεντρική πλατεία, και ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Δοξάτου την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 στις 21:30 στην κεντρική πλατεία.


ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις
“Προφήτης Ηλίας 2017”
13 έως 20 Ιουλίου 2017
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
τις Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις
“Προφήτης Ηλίας 2017”
που θα πραγματοποιηθούν στη
Δημοτική Κοινότητα Προσοτσάνης,
από την Πέμπτη 13 έως την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017


Ο Δήμαρχος
Άγγελος Λύσσελης
Ο Πρόεδρος
Δημοτικής Κοινότητας
Κυριάκος Κυρίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις
“Προφήτης Ηλίας 2017”