.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ 10 ΣΕΠ 2011

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Ηρώου της εκκλησίας το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, οι πολλοί θεατές απόλαυσαν μια βραδιά με εξαιρετικές μελωδίες από τις τέσσερις Φιλαρμονικές που συμμετείχαν.

Με φόντο το σχεδόν "γεμάτο" φεγγάρι, οι Φιλαρμονικές από την Τρίγλια της Χαλκιδικής, από την Πτολεμαϊδα(Δήμος Εορδαίας), από τον Δήμο Καβάλας και βέβαια από τον Δήμο Δοξάτου κέρδισαν την αγάπη του κοινού και καταχειροκροτήθηκαν..

Αν και οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης είχαν λίγες μέρες στη διάθεσή τους, στο τέλος όλα πήγαν καλά, ενώ "πήρε ζωή" το κέντρο του Δοξάτου αυτή τη δύσκολη εποχή, αφού περίπου 150 άτομα αποτελούσαν τις τέσσερις φιλαρμονικές.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και όπως τόνισε ο υπεύθυνος για την Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου κ. Ασημίνας, αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Διαμερίσματα του Δήμου Δοξάτου, ενώ κάλεσε τους νέους και τις νέες από όλο τον Δήμο να πλαισιώσουν την Φιλαρμονική, η οποία τώρα αποτελείται από νέους των Κυργίων και του Αγίου Αθανασίου..

Μεταφέρω εδώ χαρακτηριστικά βιντεάκια από την εκδήλωση ενώ αρκετά ακόμη μπορείτε να δείτε στο youtube γράφοντας στην αναζήτηση "ΔΟΞΑΤΟ 10 ΣΕΠ 2011"..

Δυστυχώς, με "πρόδωσε" η μπαταρία της βιντεοκάμερας και δεν έχω αρκετό υλικό από την δική μας Φιλαρμονική, αλλά υπήρχαν και άλλοι που βιντεοσκόπησαν την όλη εκδήλωση και ελπίζω να δούμε σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο..



















ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ - 3-0 ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟ


Μόνοι στην κορυφή έμειναν οι Φίλιπποι Δοξάτου μετά από την 2η νίκη τους με 3-0 επί του Ηρακλή Μαυροβάτου, αφού είναι η μοναδική ομάδα με 2 νίκες μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας. Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, το Δοξάτο έφτασε στην νίκη με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο, ενώ είχε προηγηθεί ένα χαμένο πέναλτυ στο 38'(το εκτέλεσε ο Παντζαρίδης και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και αμέσως μετά αποβλήθηκε ένας ποδοσφαιριστής του Μαυροβάτου.

Δεν άντεξαν οι φιλοξενούμενοι στην πίεση των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο, ενώ είχαν "κόντρα" και τον αέρα..

Πάντως στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και η μορφή του αγώνα προφανώς θα ήταν διαφορετική αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα..

Τα γκολ πέτυχαν οι Ζάχαρης, παντζαρίδης και Μπουμπέκης.

Συναρπαστικό το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι σε όλη τη διάρκειά του.

Απόδειξη τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής: Το Περιθώρι, στη δυνατή έδρα του, έφτασε στην νίκη με 3-1 επί του Πανδραμαϊκού, η Πετρούσα συνέτριψε το Κ. Νευροκόπι με 5-1(!), ο Άγιος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μοναστηράκι(2-2) και το Φωτολίβος παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του στο Καλαμπάκι με σκορ 1-1, ενώ η Καλλίφυτος ξεκούραστα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η Πλατανιά έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα..

Να θυμίσω πως την πρώτη αγωνιστική το Περιθώρι ηττήθηκε με 4-0 στο Δοξάτο, ο Πανδραμαϊκός νίκησε την Πετρούσα με 2-1, το Φωτολίβος επικράτησε με 0-4 μέσα στον Μαυρόβατο και το Καλαμπάκι είχε γνωρίσει την ήττα με 0-2 στην έδρα του από το Μοναστηράκι!

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.