.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΣΒΕΡΚΟΙ...

Στην φωτογραφία Δραμινοί νεοσύλλεκτοι στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σύρου στις 24 Μαΐου 1977..

Κουρεμένοι σβέρκοι πριν ακόμη παρουσιαστούν, καλύτερα ο κουρέας του χωριού ή της γειτονιάς παρά κούρεμα "μέσα" - κανόνας απαράβατος! - παντελόνια - "καμπάνα", ο Αλφαμίτης, ψηλός και με μουστάκι στην υποδοχή των "νέων"...

Άλλες εποχές...

ΔΟΞΑ-ΟΦΗ 0-1 7 ΔΕΚ 2011 - ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ - 146 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...

LIVE !!! ΔΟΞΑ-ΟΦΗ 0-1 !!!


Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 17:29



Μία από τα ίδια και ο κατήφορος συνεχίζεται…



Το ίδιο σκηνικό για τρίτη φορά στο Καυτανζόγλειο. Μια Δόξα που πάλεψε όσο μπορούσε αλλά και πάλι έχασε!!! Με παίκτες που παλεύανε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει το γκολ, που τείνει να γίνει ένα θέμα πραγματικός εφιάλτης.

ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου θα διοργανώσουν για τους μαθητές του σχολείου και των δύο νηπιαγωγείων του χωριού την εκδήλωση " ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ " απο την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου Εως Και Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου. Δασκάλες και Νηπιαγωγοί που δίδαξαν στο σχολείο μας θα αφηγηθούν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της βιβλιοθήκης μας .






Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Διδασκόντων