.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΟΙ "ΜΠΛΕ" ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΜΑΓΑΖΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Πατήστε εδώ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΠΛΕ, LIVE 2013


Οι ΜΠΛΕ, το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.
Πάνω από 15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή,  ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους.
Από το 1996 μέχρι και σήμερα δεν έχουν σταματήσει να εντυπωσιάζουν, με το αστείρευτο ταλέντο τους,  το ήθος τους και την σκηνική τους παρουσία - αντάξια πολλών συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής - .

Εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, πολλά μουσικά βραβεία, χρυσά και πλατινένια albums και πολλά ραδιοφωνικά hits που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουν καθιερώσει πλέον τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα.
Τα τραγούδια τους ‘Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’, ‘Τον ίδιο το Θεό’, ‘Κόκκινο φιλί’, ‘Δε Θέλω’, ‘Μια φορά κι ένα καιρό’ και πολλά άλλα, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.
Πρόσφατα, οι ΜΠΛΕ κυκλοφόρησαν το νέο τους single ‘Εγώ Μπορώ Και Μόνη’, το οποίο διατίθεται μόνο δωρεάν (free download) μέσα από το επίσημο site τους, www.ble.gr

Οι ΜΠΛΕ θα εμφανιστούν στο ‘Καπνομάγαζο’, στο Δοξάτο Δράμας, το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Ώρα έναρξης : 22:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942 552 220