.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Οι Αλβανοί σήκωσαν στο EURO πανό κατά της Ελλάδας

Οι Αλβανοί σήκωσαν στο EURO πανό κατά της Ελλάδας

Σε μια ακόμη προκλητική κίνηση προέβησαν οι Αλβανοί κατά της χώρας μας, αφού λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα τους αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος με την Ελβετία, σήκωσαν ένα προκλητικό πανό, γραμμένος στην αγγλική γλώσσα. Ειδικότερα, το πανό  έγραφε «Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. 100.000 Αλβανοί θύματα». Η συγκεκριμένη κίνηση είναι αντίθετη με τις οδηγίες της UEFA, η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πολιτικά μηνύματα, μέσα στα γήπεδα.  Λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρη
Σε μια ακόμη προκλητική κίνηση προέβησαν οι Αλβανοί κατά της χώρας μας, αφού λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα τους αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος με την Ελβετία, σήκωσαν ένα προκλητικό πανό, γραμμένο στην αγγλική γλώσσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο την ώρα που ανέβηκε το πανό βρισκόταν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. 
Ειδικότερα, το πανό έγραφε «Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. 100.000 Αλβανοί θύματα».
Η συγκεκριμένη κίνηση είναι αντίθετη με τις οδηγίες της UEFA, η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πολιτικά μηνύματα, μέσα στα γήπεδα.
Λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης το πανό κατέβηκε αφού πιθανότατά έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της UEFA, η οποία δεν αποκλείεται να επιβάλει τιμωρία στην Εθνική Αλβανίας.
ΠΗΓΗ: http://www.thepressroom.gr/ellada/oi-alvanoi-sikosan-sto-euro-pano-kata-tis-elladas?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork