.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-3 του Θόδωρου Βασιλειάδη.

Άνετη πρόκριση για το Δοξάτο στη β΄φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΔ
ΤηνDSCN0659 Τετάρτη διεξήχθησαν οι υπόλοιποι αγώνες Κυπέλλου της β΄φάσης της ΕΠΣΔ. Στο γήπεδο των Κυργίων η ΑΕΚ υποδέχθηκε τους Φίλιππους Δοξάτου, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση νικώντας άνετα με σκορ 3-1. Οι δυο ομάδες έπαιξαν με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών τους. Στο α΄ημίχρονο η ομάδα του Ι. Τσεβρεντζή μπήκε πολύ δυνατά, είχε την καθολική υπεροχή με πολλές φάσεις στα καρέ του Κοτσάκι και ευτύχησε να πετύχει 3 γκολ σε διάστημα 25 λεπτών! Οι  γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ, αν ήταν πιο εύστοχοι. Στο β΄ μέρος η ομάδα του Χρ. Ζεκερίδη, που χρησιμοποίησε αρκετούς «μικρούς», προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή της και πέτυχε ένα γκολ με τη λήξη του ματς.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ....

Κυκλοφόρησε το 72ο φύλλο της εφημερίδας "Νέα του Δοξάτου" που εκδίδει ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Δοξάτου



Ραχμάν Μουσταφάγιεβ: «Nα μην καθυστερήσει η κατασκευή του ΤΑΠ»- Βίντεο-Δηλώσεις*** - Ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα http://www.dramini.gr

Ραχμάν Μουσταφάγιεβ: «Nα μην καθυστερήσει η κατασκευή του ΤΑΠ»- Βίντεο-Δηλώσεις***

azeros presvis drama 2Καμία ελπίδα για επαναδιαπραγμάτευση της όδευσης του αγωγού ΤΑΠ, που θα μεταφέρει στην Ευρώπη το Αζέρικο αέριο , δεν προέκυψε από την επίσκεψη του πρέσβη του Αζερμπαιτζάν Ραχμάν Μουσταφάγιεβ  , στην Δράμα.
Στην συνάντηση που είχε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη  και ενώπιον των δημοσιογράφων ο κ Μουσταφάγιεβ παραδέχθηκε, ότι αυτό που τον έφερε στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, ήταν πρωτίστως η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου, εκτιμώντας ότι ο αγωγός θα γίνει το μέσον για την ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας των 2 χωρών. Από την αναφορά του άφησε να διαφανεί ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην διέλευση, αν και είναι γνωστό ότι οι αντιδράσεις τόσο στην Δράμα όσο και στην Καβάλα υφίστανται. Προφανώς ο Αζέρος διπλωμάτης έχει καλύτερη πληροφόρηση!
Ο πρέσβης Ραχμάν Μουσταφάγιεβ συζήτησε για 45 περίπου λεπτά με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη για θέματα συνεργασίας των 2 πλευρών, τόσο στον τομέα του  εμπορίου, όσο και στον τουριστικό τομέα. Και οι δύο άνδρες εξέφρασαν την βούλησή τους να υποστηρίζουν προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση για κοινό όφελος.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Πατακάκης είπε ότι «το έργο είναι μεγάλης Εθνικής σημασίας και τα οφέλη που θα azeros presvis drama 3αποκομίσουμε ως περιοχή πολλαπλά». Τόνισε ότι εκτός της επιχειρηματικής δραστηριότητας την οποία μπορούμε να αναπτύξουμε με εξαγωγές και εισαγωγές, εκτός της προσέλκυσης τουριστών από το Αζερμπαϊτζάν, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας υποσταθμών στον αγωγό, οι οποίοι στο μέλλον θα ‘τροφοδοτήσουν’ ενεργειακά την περιοχή με φυσικό αέριο.
Αμέσως μετά υπήρξε αντίστοιχη συνάντηση με εκπροσώπους των  Δήμων που θίγονται από την διέλευση του αγωγού, τον Δήμαρχο Δοξάτου Δ. Δαλακάκη τον Αντιδήμαρχο Προσοτσάνης Κ. Μιχαηλίδη, καθώς και τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας Δ.Κυριαζίδη. Παρόντες επίσης ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφειάρχης Χ. Γεωργιτσόπουλος, και οι  Π.Σ  Χρήστος .Λιθηρόπουλος και Γεωργία Χειράκη
Την προσδοκία να αποβεί εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές η επισκεψη  Μουσταφάγιεβ, εξέφρασε με δελτίο τύπου ο Βουλευτής Δημήτρης Κυραιζίδης, που απουσίαζε από την συνάντηση λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας που διεξάγονταν το μεσημέρι στην βουλή.
Δείτε τις δηλώσεις…
Facebook Twitter 
 Article Global Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Eli Pets

ΔΟΞΑΤΟ - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ - 16 ΟΚΤ 2914