.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ - 5 ΑΠΡ 2014



Ο νεαρός Νίκος Νότας, εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής απέδειξε ότι έχει μέλλον και στο μπουζούκι!


Ο Γιώργος Πολυχρονίδης, το "βαρύ πυροβολικό"  των Φιλίππων φέτος και η ποδοσφαιρική μου "αδυναμία" (ο Στάθης το ξέρει καλά αυτό και είμαι βέβαιος πως θα χαμογελάει όταν θα διαβάζει αυτές τις γραμμές..). Αυτή τη χρονιά που φόρεσε τη φανέλα των Φιλίππων διαπίστωσα πως είναι και σωστό παλικάρι, πραγματικός κύριος,  εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής! 


Εκτός από σπουδαίος τερματοφύλακας, μακράν ο καλύτερος της κατηγορίας φέτος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι και πολύ καλός στο αρμόνιο.. 



Το 1ο βίντεο είναι από την εκπομπή του Σταρ Δράμας (δυστυχώς η εικόνα είναι λίγο θολή) με τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα των Φιλίππων μέσα στον Ξηροπόταμο, με δηλώσεις αλλά και τα πανηγύρια των παικτών μετά το τέλος του αγώνα (με τους ποδοσφαιριστές να τραγουδάνε : "Με πήρανε μια μέρα σηκωτό.. !"). Για όσους το δουν για πρώτη φορά και δεν έχουν ακούσει κάτι σχετικά, ο τραυματισμός του Ζαπουνίδη τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο φαίνεται αρχικά, οπότε να μην τρομάξετε, δυστυχώς στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν κάποιες φορές και τέτοια..

Στα επόμενα βιντεάκια, οι ποδοσφαιριστές διασκεδάζουν το ίδιο βράδυ στο "Κουτούκι του Μήτσου' στο Δοξάτο, και φανερώνεται ένα από τα "μυστικά", ίσως το σημαντικότερο, αυτής της ομάδας που οδήγησε στην φετινή επιτυχία. Υπάρχει φοβερό δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως ηλικίας, ονόματος, ακόμη και καταγωγής, στην κυριολεξία μια οικογένεια!