.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.



ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .

thilia-fakos
Ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης αυτή την φορά στην Δράμα. Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για χρέη που έγιναν θηλιά στο λαιμό γνωστού επιχειρηματία ρούχων της πόλης, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Σύμφωνα με τους στενούς του συγγενείς, το τελευταίο διάστημα είχε περιέλθει σε απόγνωση, καθώς είχε χρέη και φοβόταν πως θα αρχίσουν οι κατασχέσεις.
Όλον αυτό τον καιρό έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει το βάρος των πιέσεων από όσους ζητούσαν τα χρήματά τους και έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι καταστηματάρχες αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά την ώρα της κηδείας του συναδέρφου τους, ενώ στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, τονίζουν ότι δεν αντέχουν πια.
"Την ώρα που στη Δράμα καταγράφεται το υψηλότερο ποστοσό ανεργίας στην Ελλάδα, η αποβιομηχάνιση της πόλης, η απομόνωσή της και η μηδενική στήριξή της από το κράτος έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους εμπόρους της περιοχής", δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Αντώνης Σκουλίδης.
«Τα εμπορικά καταστήματα στηρίζονται μόνο την τοπική κοινωνία, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν διερχόμενοι. Η Δράμα είναι μια πόλη ξεκομμένη. Από τη στιγμή που ούτε η Εγνατία Οδός συνδέθηκε με την πόλη, δεν είναι εύκολο για κάποιον να έρθει εδώ είτε για δουλειά, είτε για επίσκεψη», σημειώνει ο κ. Σκουλίδης. (Egnatiapost)
ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12134:2013-02-27-13-09-06&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΠΡΙΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ

Οι φωτογραφίες από τον καλό φίλο Γιώργο Καραβελίδη...


CHEMTRAILS - ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ





ΕΛΗΞΕ Η Α' ΦΑΣΗ ΤΗΣ Α-1 ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Δ. - ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ -ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η Β' ΦΑΣΗ

Τελείωσε η Α' Φάση του πρωταθλήματος της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας και οι Φίλιπποι Δοξάτου βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα που γνώρισαν μέσα στην Καλλίφυτο την τελευταία αγωνιστική...

Πάντως, και οι τρεις ομάδες που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ξεκινούν την Β' Φάση με τους ίδιους βαθμούς, και μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος πιθανώς να κοστίσει στους Φιλίππους η απώλεια της πρώτης θέσης κατά την διάρκεια της Α' Φάσης του πρωταθλήματος..

Παρακάτω η τελική βαθμολογία, οι βαθμοί με τους οποίους ξεκινάνε οι ομάδες της Α' εξάδας (Play off), το πρόγραμμα των αγώνων της Β' Φάσης, ο πίνακας αποτελεσμάτων των ομάδων "Όλοι με Όλους", καθώς και δύο βίντεο, το ένα από το Σταρ Δράμας και το άλλο από τα "Δοξατινά Νέα" με τις κυριότερες φάσεις από τον αγώνα  των Φιλίππων στην Καλλίφυτο το περασμένο Σάββατο...