.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δημήτριος Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου: «Η ανοχή μας σε φαινόμενα κακοδιοίκησης ήταν, είναι και θα είναι μηδενική»

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
02/03/2017
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352400 / 2521352406



email : dimarxos@doxato.gr





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτριος Δαλακάκης Δήμαρχος Δοξάτου:
«Η ανοχή μας σε φαινόμενα κακοδιοίκησης ήταν, είναι και θα είναι μηδενική»
   
Εις απάντηση του χθεσινού Δελτίου Τύπου του άτυπου εκπροσώπου τύπου της ενωμένης αντιπολίτευσης σας παραθέτουμε ανεπεξέργαστη ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημάρχου Δοξάτου Κου Δημητρίου Δαλακάκη όπως εκφράστηκε στην εν λόγω συνεδρίαση, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η ανοχή μας σε φαινόμενα κακοδιοίκησης ήταν, είναι και θα είναι μηδενική.

 «Πριν απευθυνθώ για το συγκεκριμένο ζήτημα καλωσορίζω όλους τους παρευρισκόμενους. Να καλωσορίσω επίσης τα παιδιά, τα οποία είναι οι συμβασιούχοι, των οποίων η σύμβαση έχει παραταθεί μέχρι το 2017 και αναζητείται λύση και τα δεδουλευμένα καταρχάς αλλά και για τη νομιμοποίηση, εάν θέλετε, της παράτασης των συμβάσεων που πρέπει κάτι να γίνει οπωσδήποτε.
Θα ξεκινήσω, εάν και ξέρω ότι θα διακοπώ. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο αλλά αυτά που είναι να πω θα τα πω είτε υπάρξει διακοπή είτε δεν υπάρξει διακοπή. Όπως άλλωστε συνηθίζω πάντοτε.
Ξεκινώντας, θα πρέπει κανείς να αντιληφθεί για να εκτιμήσει μια κατάσταση τι συμβαίνει σε ένα δήμο. Σίγουρα αυτό είναι πρωτόγνωρο και είναι απολύτως βέβαιο ότι σήμερα θα επιδοθεί ένα ψήφισμα εναντίον μου μέσα από το Δημοτικό συμβούλιο. Είναι κάτι το οποίο φυσικά είναι αναμενόμενο όπως πολύ εύστοχα είπε ο κος Παπάζογλου επειδή δεν υπάρχει εισήγηση και επειδή το ψήφισμα δεν είναι καν στον τίτλο του θέματος. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να το αποφύγω, θα μπορούσα πολύ εύκολα να πω δεν υπάρχει εισήγηση εδώ. Ποια είναι η εισήγηση , τι  μας προτείνετε να κάνουμε; Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι αυτά να ακουστούν εγώ θέλω να ακουστούν και  θέλω να καταγραφούν.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 53

     
         
     
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 53
Τρομοκρατία και εκφοβισμός του Δημάρχου Δοξάτου προς εργαζομένους του Δήμου

Στις 13 Φεβρουαρίου  2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα  18:00 μ.μ., συγκλήθηκε (3η) το Δ.Σ. του Δήμου Δοξάτου, μετά από γραπτή αίτηση των αντιπολιτεύσεων, με 5 θέματα εκ των οποίων το 3ο ήταν το παρακάτω.
3ο θέμα: «Εργασιακό κλίμα μεταξύ διοίκησης και υπαλλήλων του Δήμου Δοξάτου».  
Από πού να αρχίσει και που να σταματήσει κανείς. Το θέμα το έθεσε προς συζήτηση ο σύλλογος υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Δράμας το οποίο και κατέθεσε δια της προέδρου του, κας. Μαχαιρίδου Σ.,  ότι η συμπεριφορά του δημάρχου είναι αυταρχική, καθώς προσβάλλει, εκφοβίζει, τρομοκρατεί και ¨στοχοποιεί¨ υπαλλήλους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παρεμβάσεις-ομιλίες του Προέδρου του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κου Πανίδη Α., καθώς και του αν. γενικού γραμματέα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κου Τσούνη Ι., ότι τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα έναντι των εργαζομένων, αλλά και στο Δ.Σ. του Δήμου Δοξάτου είναι πρωτόγνωρα. Στην συνέχεια μίλησαν τέσσερις εργαζόμενοι του Δήμου μας, και μάλιστα στελέχη του, τα οποία ανέφεραν διάφορα γεγονότα παραθέτοντας στοιχεία και ημερομηνίες που αποδεικνύουν την συμπεριφορά του Δημάρχου. Συνέπεια όλων αυτών να καταθέσουν το παρακάτω ψήφισμα.
Το οποίο ψηφίστηκε από όλους του Δ.Σ. εκτός της παρέας του Δημάρχου.