.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΦ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 5ο ΦΥΛΛΟ


Κυκλοφόρησε το 5ο φύλλο της εφημερίδας " Τα Νεα Του Δήμου Δοξάτου" που εκδίδει η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. του Δήμου Δοξάτου.
Πολλά και ενδιαφέροντα τα θέματα που υπάρχουν στις 16 σελίδες της εφημερίδας.
Μπορείτε να την βρείτε σχεδόν παντού, αφού διανέμεται δωρεάν σε 4.500 αντίτυπα.
Φυσικά, εξακολουθεί η απουσία των απόψεων της Αντιπολίτευσης του δήμου μας...
Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο, πιστεύω πως ήταν λάθος η κυκλοφορία του 5ου φύλλου, και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το προηγούμενο, μέσα στην προεκλογική περίοδο..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε δωρεάν προεκλογικό φυλλάδιο έχει μετατρέψει η δημοτική αρχή την εφημερίδα του Δήμου. Υπάρχει η ιστοσελίδα του Δήμου. Γιατί δεν τα δημοσιεύουν εκεί ώστε να μην υπάρχει καθόλου κόστος και να μην τίθεται θέμα προεκλογικής εκμετάλλευσης;

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ο κύριος "Δοξατινός" είναι απολύτως αντικειμενικός με όσα δημοσιεύει στο blog του.
Μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα υποβιβάζει το γεγονός ότι ο Δήμος Δοξάτου παρουσιάζει απορροφήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που τον κάνουν πρώτο με διαφορά στο Νομό. Δεν ασχολείται με ένα τόσο σημαντικό γεγονός!!! Προφανώς αυτά είτε δεν έχουν σημασία για τον κύριο "Δοξατινό" είτε δεν καταλαβάνει τι ωφέλειες παράγουν για τον Δημότη.
Όυτε έχει σημασία ότι ο Δημότης πρέπει να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στον Δήμο και ότι ίσως το 5% των
Δημοτών και αν δεν μπαίνει στο Ιντερνετ και περιμένει να διαβάσεις την Εφημερίδα για να ενημερωθεί. Είναι εύκολο να μιλάς ξεκούραστα από την πολυθρόνα του σπιτίου σου, χωρίς να μπεις καν στον κόπο να επισκευτείς το Δημοτικό Συμβούλειο για να ενημερωθείς. Συγχαρητήρια για την αντικειμενηκότητα του blog !!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να είμαι ο υπεύθυνος του blog, είπα να σχολιάσω το 2ο σχόλιο και να ρωτήσω: τι είδους απορροφήσεις είναι αυτές και από ποιόν απορροφούνται; σε καμιά μαύρη τρύπα πέφτουν; το θέμα είναι να γίνονται αντιληπτές και από εμάς αυτές οι "απορροφήσεις" και να μην είναι κίτρινες υπογραμμίσεις σε λευκό χαρτί. Το ζητούμενο είναι να βλέπουμε έργα και όχι στα λόγια.
Είναι αστεία η αναφορά στο ότι "δεν ασχολείται με ένα τόσο σημαντικό γεγονός". Σε ποιό γεγονός αναφέρεται; Μήπως δεν ζει στο Δοξάτο αλλά κάπου αλλού και είναι ευχαριστημένος με μπλα-μπλα και όχι με πράξεις;

Τέλος θέλω να ρωτήσω· πως γνωρίζει ότι μόνο το 5% των δημοτών μπαίνουν στην ιστοσελίδα; Τόσες λίγες επισκέψεις έχει η ιστοσελίδα του Δήμου; Δε νομίζω.

Και γιατί τόσο πάθος; Ούτε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν κόπτονται τόσο !!!

Ο πρώτος στην σειρά των σχολίων

Ανώνυμος είπε...

Σε διάφορα σημεία του forum στην ιστοσελίδα του δήμου Δοξάτου διαβάζω ότι έχει επισκεψιμότητα 5000-7000 άτομα το μήνα. Άρα ή τα στοιχεία για την επισκεψιμότητα δεν είναι και πολύ σωστά ή ο ισχυρισμός ότι μόνο το 5% των δημοτών ενημερώνεται από την ιστοσελίδα δεν ευσταθεί. Όταν προβάλλονται ισχυρισμοί που υποστηρίζουν τα ανυποστήρικτα τότε μπορούμε να υποθέσουμε οτιδήποτε.

Ο πρώτος στην σειρά των σχολίων

Doxatinos είπε...

Προς τον "ανώνυμο" ΄για το σχόλιό του "9 Οκτωβρίου 2010 8:08 μ.μ." :

1. Που καταλάβατε ακριβώς ότι "υποβιβάζω το γεγονός ότι ο Δήμος Δοξάτου παρουσιάζει απορροφήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που τον κάνουν πρώτο με διαφορά στο Νομό" ; Την φωτογραφία με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δεν την είδατε; Αν ήθελα να υποβιβάσω το κεντρικό θέμα, δεν θα αναρτούσα το πρωτοσέλιδο, ή θα αναρτούσα κάποιο άλλο θέμα από την εφημερίδα.

2. Σχετικά με την πολυθρόνα του σπιτιού μου στην οποία αναφέρεστε, μια απλή περιήγηση στα "Δοξατινά Νέα" θα σας κάνει ίσως να αναθεωρήσετε αυτή την άποψή σας. Πάντως έτσι κι αλλιώς η δική μου άποψη για το αν πρέπει να καθόμαστε στις πολυθρόνες μας και να ασκούμε κριτική "εύκολη" είναι γνωστή πιστεύω στους φίλους - αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας εδώ και τρία χρόνια..

3. Επειδή στο σχόλιό σας αναφέρατε δύο φορές το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ, σας βεβαιώνω πως μόνο "ανώνυμος" δεν είμαι, και όνομα και επίθετο έχω και διεύθυνση κατοικίας, που είμαι βέβαιος πως τα είδατε σε άλλη ιστοσελίδα που αασχολείται με το Δοξάτο και ενώ απλά μετέφερα εκεί τις ευχές μου προς τον δημιουτγό του συγκεκριμένου blog, εσείς βρήκατε την ευκαιρία να σχολιάσετε, με το ίδιο ακριβώς κείμενο(!) την ανάρτηση των "Δοξατινών Νέων" για το 5ο φύλλο της εφημερίδας του Δήμου Δοξάτου.

Χρησιμοποιώ ψευδώνυμο μόνο και μόνο γιατί δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα από αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μου και όχι για προσωπική προβολή.

Εξάλλου, η κοινωνία στην οποία αναφερόμαστε και στην οποία ζούμε είναι τόσο μικρή και όλοι γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Αλλά προς ενημέρωσή σας, αφού φυσικά και δεν είστε υποχρεωμένος να γνωρίζετε ποιός "κρύβεται" πίσω από το "Δοξατινός", επιτρέψτε μου να συστηθώ:
Ονομάζομαι Ζάχαρης Βασίλης και η διεύθυνση κατοικίας μου είναι : Εθνικής Αντίστασης 77(απέναντι και διαγωνίως του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου) Δοξάτο Δράμας.

4. Τέλος, περί "αντικειμενικότητας" ο καθένας μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του για όσους από εμάς που δημοσιεύουμε τις απόψεις μας. Δεν έχω την πρόθεση να αλλάξω τη γνώμη σας, ούτε φυσικά κανένος άλλου αναγνώστη των απόψεών μου, αφού απευθύνομαι προς νοήμονες και ανεξάρτητους ανθρώπους που μπορούν, χωρίς βοήθεια, να κρίνουν...