.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

25 ΙΟΥΝ 2013 - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ 1912-13 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Θ. - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΦΑ ΔΡΑΜΑΣ

7. ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΟ 1913 - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

 Δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατό να καταγραφούν όλες οι ανακοινώσεις των συνέδρων από τα "Δοξατινά Νέα" για δύο λόγους: Η αρχή της εκδήλωσης δεν καταγράφηκε από ανθρώπινο λάθος, συγκεκριμένα δεν τέθηκε σε λειτουργία το ξυπνητήρι οπότε η "πρωινή" έγερση δεν ήταν και τόσο πρωινή, ενώ με την ερασιτεχνική βιντεοκάμερα αποδείχτηκε πως ήταν αδύνατο να καταγραφεί όλη αυτή η εξαιρετική εκδήλωση, παρόλο που το μεσημέρι του Σαββάτου που διεξήχθη η ημερίδα η μνήμη της κάμερας "άδειασε" και η μπαταρία επαναφορτίστηκε..

Ζητώ συγνώμη από τους συνέδρους που δεν μπόρεσα να καλύψω τις εισηγήσεις τους, ελπίζοντας να την αποδεχτούν και να αποδεχτούν πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση για αποκλεισμό κάποιων συγκεκριμένων συνέδρων και προβολή άλλων.

Ζάχαρης Βασίλης










ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;! Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;! Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!

Ιστορίες από χρόνο-ταξιδιώτες έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των αιώνων. Μία από τις τεκμηριωμένες ιστορίες για ταξίδι στο χρόνο που έπεισε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από το NYPD (Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης ) ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι μια θεωρία, αλλά πραγματικό θα το δούμε σήμερα εδώ.