.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ορίστηκε από την ειρηνοδίκη Δράμας η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα

Ορίστηκε από την ειρηνοδίκη Δράμας η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα

PDFΕκτύπωσηE-mail
DSC 0610Στην λίστα και τα εννέα ονόματα της πρότασης που έκανε η ερασιτεχνική με πρόεδρο τον Σταύρο Δαϊλάκη

Πριν από λίγο εκδόθηκε από ειρηνοδίκη Δράμας κυρία Ζωή Νικολέρη με την υπ’ αριθμόν 227/13 απόφαση, η λίστα με τα ονόματα της πρώτης προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ Δόξα.
Στην λίστα αυτή βρίσκονται και τα εννέα ονόματα που πρότεινε η διοίκηση του ερασιτέχνη η οποία έκανε την προσφυγή στην δικαιοσύνη. Πρόκειται, όπως μόνο η SportDrama.grδημοσίευσε ήδη από χθες για τους:
1.Σταύρος Δαϊλάκης του Αποστόλου
2.Δημήτριος Αλεξιάδης του Ιωάννη
3.Γεώργιος Γκαζάνης του Σταύρου
4.Γεώργιος Παντελίδης του Χαραλάμπους
5.Κωσταντίνος Παπαλάμπρου του Παναγιώτη
6.Δημήτριος Περσίδης του Ιωάννη
7.Χαράλαμπος Τοματσίδης του Γεωργίου
8.Πέτρος Τσακαλίδης του Ευαγγέλου
9.Γρηγόρης Τσεπίδης του Ιωάννη»
Σύμφωνα με όσα ανέφερε αμέσως μετά την κοινοποίηση της απόφασης της κυρίας Νικολέρη ο νομικός σύμβουλος της ερασιτεχνικής Τάσος Χατζηκυριακίδης μιλώντας στην ΑΛΦΑ TV Δράμας, η προτεινόμενη διάρκεια παρουσίας αυτού του σχήματος θα είναι οι τέσσερεις μήνες, με προοπτική φυσικά να υπάρχει η δυνατότητα για παράταση.
Τα ονόματα των Κασδοβασίλη και Αναγνώστου δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο σχήμα. Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό δεν ισχύει τελικά η εκδοχή που ακούγονταν μέχρι χθες, ότι δηλαδή εκ του νόμου είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους, μιας και δεν είχαν δηλώσει παραίτηση από το συμβούλιο της ΠΑΕ. Όμως το διοικητικό όργανο που σχηματίστηκε σήμερα δεν είναι συνέχεια του προηγούμενου αλλά σχηματίζεται εξ αρχής και με βάση καθαρά την πρόταση του ερασιτέχνη, οπότε και οι δύο έμειναν εκτός.
Αμέσως μετά τα μέλη του νέου συμβουλίου κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και συνεδριάζουν μέχρι αυτή τη στιγμή. Σε πρώτη φάση θα καταρτιστεί η διάταξη του νέου συμβουλίου όπου θεωρείται δεδομένο ότι η θέση του προέδρου ανήκει στον Σταύρο Δαϊλάκη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά τρέχοντα θέματα που είναι σε απόλυτη προτεραιότητα. Ένα από αυτά είναι ο καταρτισμός του φακέλου για την άδεια συμμετοχής που πρέπει να παραδοθεί στην διοργανώτρια αρχή μέχρι τις 29 του μήνα.
Το νέο συμβούλιο έχει πλέον εκ του νόμου το δικαίωμα της διοικητικής πράξης οπότε μπορεί πλέον η Δόξα να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσει το πενιχρό της έμψυχο υλικό. Φυσικά υπάρχει το θέμα του οικονομικού όπου και εκεί υπάρχει η ανάγκη εύρεσης πόρων ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες της ΠΑΕ.
Συνέντευξη τύπου την Δευτέρα
Το πρώτο στίγμα των προθέσεων της θα δώσει στην δημοσιότητα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ με συνέντευξη τύπου που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην ανακοίνωση που βγήκε πριν από λίγο αναφέρονται τα εξής:
«Ανακοινώνεται από την Προσωρινή Διοίκηση της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ότι την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 και ώρα 15.00΄ στα γραφεία της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» θα δοθεί συνέντευξη τύπου»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Δράμας

PDFΕκτύπωσηE-mail
DailakisΟρίζεται η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ με την λίστα των εννέα ονομάτων που προτείνει η ερασιτεχνική
Στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Δράμας θα ανοίξει η πρώτη, μετά Σάμιου, περίοδος της Δόξας. Με το πειραιώτη επιχειρηματία να παραμένει μεγαλομέτοχος της δραμινής ΠΑΕ, αλλά αποστασιοποιημένος όπως είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες, η διοίκηση του ΓΣ Δόξα όπως όφειλε να πράξει σαν θεσμικός φορέας, πήρε την πρωτοβουλία να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να οριστεί μια προσωρινή διοίκηση ώστε να ξεκολλήσει η ομάδα από την πλήρη αδράνεια στην οποία έχει περιέλθει.
Ήδη το πρωί της Τρίτης ο νομικός σύμβουλος και μέλος του ΓΣ Δόξα Θεόφιλος Ξανθόπουλος, που έχει αναλάβει να δρομολογήσει το θέμα, κατέθεσε στην πρόεδρο του Ειρηνοδικείου Δράμας την αίτηση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης. Με την αλλαγή που έχει γίνει στην σχετική νομοθεσία, τώρα πλέον τα θέματα αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα του ειρηνοδικείου και όχι του πρωτοδικείου.
Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣ Δόξα αναρτήθηκε η σχετική ενημέρωση όπου αναφέρονται τα εξής:
«Κατατέθηκε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Δράμας η αίτηση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ". Δικάσιμος ορίστηκε η Παρασκευή 20-09-2013, ενώ το αίτημα της προσωρινής διαταγής θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη 14-08-2013 και ώρα 11:30 στο γραφείο της κυρίας Ειρηνοδίκη Δράμας»

Ποια ονόματα προτάθηκαν από την ερασιτεχνική
Με βάση τα όσα έγινε γνωστό ότι αναφέρονται στο δικόγραφο: «επειδή βάση του άρθρου 23/1 του καταστατικού της, η εταιρία διοικείται από Δ. Σ. το οποίο αποτελείται από πέντε έως δεκαπέντε μέλη και καθώς δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη για να αναπληρώσουν τα ήδη παραιτηθέντα μέλη της διοίκησης προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει σύμφωνα με το καταστατικό, οι κατωτέρω ως προτεινόμενα μέλη δύνανται να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ για το επόμενο διάστημα καθόσον έχουν διοικητική εμπειρία και αποτελούν διακεκριμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας, ήτοι:
1.Σταύρος Δαϊλάκης του Αποστόλου
2.Δημήτριος Αλεξιάδης του Ιωάννη
3.Γεώργιος Γκαζάνης του Σταύρου
4.Γεώργιος Παντελίδης του Χαραλάμπους
5.Κωσταντίνος Παπαλάμπρου του Παναγιώτη
6.Δημήτριος Περσίδης του Ιωάννη
7.Χαράλαμπος Τοματσίδης του Γεωργίου
8.Πέτρος Τσακαλίδης του Ευαγγέλου
9.Γρηγόρης Τσεπίδης του Ιωάννη»

Σε προτεραιότητα οι Κασδοβασίλης και Αναγνώστου
Με βάση τα όσα προβλέπει η νομοθεσία καθώς ήδη υπάρχει σχετική απόφαση του εφετείου, οι θέσεις των Κασδοβασίλη και Αναγνώστου είναι δεδομένες στο νέο –έστω και προσωρινό- διοικητικό συμβούλιο. Κάτι τέτοιο ήταν γνωστό, απλώς επιβεβαιώθηκε από την αναζήτηση που έγινε από τους νομικούς.
Ήδη και οι δύο ενημερώθηκαν σχετικά από την γραμματεία του ειρηνοδικείου, μαζί φυσικά με τα υπόλοιπα τρία παραιτηθέντα μέλη (Σάμιος Καραγιαννίδης Παπασταφίδας) καθώς έτσι ορίζεται από την νομοθεσία. Τώρα απομένει να δηλώσουν και οι ίδιοι αν αποδέχονται την θέση που είχαν, να την έχουν και στο νέο και προσωρινό σχήμα της ΠΑΕ.
Ερωτηματικό αποτελούν οι προθέσεις Αναγνώστου. Ο δικηγόρος του Πειραιά έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές στα πεπραγμένα της ομάδας καθώς ο ρόλος του στο συμβούλιο της ΠΑΕ ήταν μάλλον τυπικός.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις ο Σταύρος Δαϊλάκης προαλείφεται για την θέση του προέδρου, σε ένα σχήμα που θα μπορούσε να έχει προσθαφαιρέσεις προσώπων ακόμη και αύριο, εφόσον κάποιος άλλος θελήσει να αυτοπροταθεί ή να κάνει παρέμβαση στην λίστα της ερασιτεχνικής.
Η διοίκηση που θα ορίσει αύριο η κυρία ειρηνοδίκης θα είναι προσωρινή και στις 20 Σεπτεμβρίου θα οριστεί το σχήμα που θα οδηγήσει την ΠΑΕ, σε χρονικό ορίζοντα που θα καθορίσει η δικαστής, σε εκλογές για το νέο συμβούλιο.

Φιλικό με την Πετρούσα
Εδώ και αρκετές μέρες ο Κασδοβασίλης ήρθε σε επαφή με τους διοικούντες της Πετρούσας για την διεξαγωγή ενός φιλικού, το οποίο μπήκε και στο επίσημο πρόγραμμα της γειτονικής ομάδας, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα. Στο γήπεδο της Πετρούσας θα βρίσκεται ο Κώστας Βασιλακάκης ο οποίος εκτός τραγικού απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός των «μαυραετών», προκειμένου να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που διαθέτει σήμερα το ρόστερ της ομάδας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ


Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. , Σταύρος Δαϊλάκης, είναι ο νέος πρόεδρος της Δόξας Δράμας. Αυτή την ώρα, η προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Δράμας, συνεδριάζει στα γραφεία της ΠΑΕ με σκοπό τη σύστασή της σε σώμα. Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ή τον Ερασιτέχνη.


ΚΙ ΑΝ ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..

ΝΙΑΟΥ, ΝΙΑΟΥ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΖ ΜΥΤΟΥΛΑ ...