.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ κ. Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: "ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ !"




Απίστευτες δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ξηροπόταμο το περασμένο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 (0-0 το αποτέλεσμα) ο προπονητής των Φιλίππων Δοξάτου κ. Δ. Βασιλειάδης, προφανώς φοβερά εκνευρισμένος από τις δύο περιπτώσεις πέναλτυ που δεν δόθηκαν υπέρ των Φιλίππων από τον διαιτητή κ. Π. Παρχαρίδη.

Το επίμαχο σημείο των δηλώσεών του : " .. Αλλά επειδή εγώ βλέπω μακριά, αυτή η ομάδα θα πέσει κατηγορία, το Δοξάτο ! Και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στη Β' κατηγορία ! Αλλά εγώ θα είμαι όρθιος εδώ και θα τα στηρίξω αυτά τα παιδιά ! "

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Πότε θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα voucher 29-64 για 26.000 ανέργους του ΟΑΕΔ www.dikaiologitika.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προώθηση του προγράμματος επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης (voucher), με στόχο έως 26.000 ανέργους – ωφελούμενους, ηλικίας 29-64 ετών.

 Έως τα μέσα Μαρτίου, το υπουργείο Εργασίας θα ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος voucher και το ενδιαφέρον των ανέργων φαίνεται να είναι μεγάλο μετά και τις σημαντικές αλλαγές που προώθησε η αναπληρώτρια αρμόδια Υπουργός κ. Αντωνοπούλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το πρόγραμμα voucher για ανέργους 29 – 64 ετών, που βρίσκεται στην τελική φάση της προκήρυξής του, άλλαξε εντελώς ο σχεδιασμός του, με αποτέλεσμα, οι άνεργοι που θα επιλεχθούν να λάβουν ποσό που, μαζί με την εργοδοτική συμμετοχή, θα ανέλθει στα 5.500 ευρώ, όταν με τον αρχικό σχεδιασμό δεν θα μπορούσαν να λάβουν περισσότερα από 1.600 ευρώ… 


ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 38


           
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 38
Επικίνδυνη για την Δημόσια υγεία ολιγωρία, αδιαφορία και αμέλεια της Δημοτικής Αρχής.

Στις 2-11-2015 υποβάλαμε γραπτό αίτημα στη δημοτική Αρχή του Δήμου Δοξάτου να μας παραδώσει όλα τα στοιχεία του Δήμου που αφορούν την ποιότητα του νερού της Δ.Ε. Καλαμπακίου.
Μετά από δύο μήνες (!) στις αρχές του 2016 μας δόθηκαν τα στοιχεία.
Μετά από έρευνα στα αρχεία που τηρούνται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Δοξάτου αλλά και από άλλες πηγές, διαπιστώσαμε έκπληκτοι, και λυπούμαστε γι΄ αυτό, ότι πολύ λίγα και μάλιστα επιλεκτικά στοιχεία μας παρέδωσε η Δημοτική μας Αρχή.
Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι: