.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 42

           


ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 42
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

 Ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δαλακάκης Δ., εγγράφως κατήγγειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης (Ελεγκτική Αρχή) τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου κ. Αλεξίου Ν., για παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού καταστήματος Δοξάτου στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Σημειωτέον ο Δήμαρχος ψήφισε στις εκλογές για ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα στο Δημοτικό Κατάστημα Δοξάτου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, με έκπληξη διαπιστώσαμε στο site του «Διαύγεια» πέντε (5) αποφάσεις του Δημάρχου Δοξάτου στις 20 Μαΐου 2016, που αφορούν παραχώρηση χώρων στους παρακάτω  συλλόγους, συμβούλια και σωματεία:
1.      Πολιτιστικό Σύλλογο Δοξατινών «ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΔΟΞΑΤΟ»
2.      Πολιτιστικό Σύλλογο Δοξατινών «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ»
3.      Τοπικό Συμβούλιο Νέων  (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Δημοτικής Ενότητας  Δοξάτου
4.      Φιλανθρωπικό Σωματείο Στήριξης Οικογένειας Παιδιού (ΣΤ.Ο.Π.)
5.      Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων ΠΑ.Ο.Κ.  Αγίου Αθανασίου.

Στην 64η συνάντηση Bilderberg στις 9 Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης


Στην 64η συνάντηση Bilderberg στις 9 Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης

Print Friendly and PDF
-A +A
Στην 64η συνάντηση Bilderberg στις 9 Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης
Στην 64η συνάντηση Bilderberg, που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 - 12 Ιουνίου, στην Δρέσδη της Γερμανίας, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μεταξύ των 130 περίπου συμμετεχόντων από 20 χώρες συγκαταλέγονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfang Schauble, ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Emmanuel Macron, ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, George Osborne, αλλά και η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, καθώς και ο, Benoit Coeure, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ.
Πηγές της ΝΔ επισημαίνουν ότι στο τετραήμερο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα και φυσικά την Ευρώπη, ενώ τονίζουν πως η παρουσία τόσο σημαντικών πολιτικών στελεχών που συνδέονται με το εν εξελίξει πρόγραμμα της χώρας μας με τους πιστωτές "αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάσει τις πρώτες προτάσεις του Κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση".

ΠΗΓΗ: http://www.liberal.gr/arthro/55743/politiki/2016/stin-64i-sunantisi-Bilderberg-stis-9-iouniou-o-kur-mitsotakis.html

Στους δήμους Δράμας, Δοξάτου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης μπορούν να υλοποιηθούν voucher τουρισμού

Στους δήμους Δράμας, Δοξάτου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης μπορούν να υλοποιηθούν voucher τουρισμού μέσω τηλεκατάρτισης
diadiktio

Πρόγραμμα με ειδικότητες εργαζομένων ανά δήμο, στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει υλοποίηση voucher με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (μέσω διαδικτύου), βρίσκεται σε εξέλιξη.