.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓ 2014 ΩΡΑ 18:30



Ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα δίνει η ομάδα του Δοξάτου αύριο Τετάρτη και ώρα 18:30 στην έδρα της απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Ορφέας στη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παρακάτω το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον αγώνα του Σαββάτου της ομάδας της Ελευθερούπολης στον οποίο υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό. Πηγή: http://www.orfeasfc.gr/

Ορφέας: Ικανοποίηση για την εικόνα με Πανσερραϊκό
10609123_10202399937501478_1361109571_n Θετικές είναι οι εντυπώσεις που άφησε ο Ορφέας στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό στο ματς της Κυριακής, που πέρασε. Η ομάδα της Ελευθερούπολης έδειξε θετικό βαθμό, ετοιμότητας. Κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι λειτούργησε πολύ καλά. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.Στην αρχική ενδεκάδα έπαιξε ο Γεωργούσης,Μπούικο,Κεχαγιάς,Κωνσταντινίδης,Βραμέντζαλης, Τσίτσης,Τσορμπατζής,Κερμενίδης,Χιονίδης,Γιαλαμής,Αθανασόπουλος.Στο Β` μέρος από το 60` και μετά αγωνίστηκαν οι: Οτέμπερη, Χριστοδουλίδης, Δάφτσιος, Βακιρτζής, Πασχαλίδης, Παπουτσής, Πελεκανάκης και ο Μπορόζης που δοκιμάζεται και άφησε σίγουρα καλές εντυπώσεις. Δεν αγωνίστηκε ο Τσάκωνας με πρόβλημα τραυματισμού. Το ίδιος και ο τερματοφύλακας Παγκάκης.
Ο Πανσερραϊκός με προπονητή τον Κώστα Βασιλακάκη, είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτό είναι σίγουρο. ίσως μάλιστα να είναι καλύτερος από πέρσι. Έμειναν αρκετοί από το βασικό κορμό της περσινής ομάδας και αυτό είναι στα συν.
Φιλικό την Τετάρτη με το Δοξάτο Ο Ορφέας θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη που μας έρχεται την ομάδα του Δοξάτου, εκτός έδρας.
Το Σάββατο θα είναι οικοδεσπότης στο τουρνουά με Βυζάντιο, ΑΟΚ και Σκόντα Ξάνθη.
Στα μεταγραφικά, το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν μια η δυο προσθήκες. Η μια αφορά την απόκτηση του Θανάση Μπορόζη που ο Δημήτρης Μαγκαφίνης έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Επίσης πάντοτε «παίζει» η επιστροφή του Αϊβάζη στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός τρίτου τερματοφύλακα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 1913 -ΕΦ. ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ



ΠΑΛΙΑ ΔΡΑΜΑ
Untitled-2
Μάρτιο του 1915 ξεκινά στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης η μεγάλη δίκη Μουσουλμάνων οι οποίοι μετείχαν στις σφαγές των Ελλήνων του Δοξάτου το 1913.
Στο σκαμνί της δικαιοσύνης κάθονται νεαροί μουσουλμάνοι 25 με 30 χρόνων, ενώ μάρτυρες κατηγορίας είναι Δοξατιανοί οι οποίοι έχασαν συζύγους, παιδιά γονείς και άλλα συγγενικά πρόσωπα, ενώ και οι ίδιοι δεν αποφύγανε τα απάνθρωπα βασανιστήρια.