.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Είμαστε μαζί σου Βάιε


Είμαστε μαζί σου Βάιε

Με το σύνθημα «Είμαστε μαζί σου Βάιε» στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους αγωνίσθηκαν σήμερα οι παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας κόντρα στους βετεράνους της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης. Ο σκοπός αυτής της αναμέτρησης ήταν πολύ σημαντικός και έγινε με πρωτοβουλία των μαυραετών θέλοντας να βοηθήσουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ΑΕ Καλαμπακίου Βάιο Καρίνογλου, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά το ατύχημα που είχε πριν από ένα μήνα. Η ελπίδα του βρίσκεται σε ένα κέντρο αποκατάστασης του Λονδίνου, αλλά οι τυπολάτρες του κρατικού μηχανισμού έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα με το μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού που άνοιξαν οι συμπαίκτες του. Το κόστος του ταξιδιού της ελπίδας είναι πολύ υψηλό, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και αποδείχθηκε με την παρουσία περισσότερων από πεντακόσιους στο γήπεδο και φυσικά με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα που κόστιζαν πέντε ευρώ. Το μήνυμα ήταν ισχυρό για όλου μας. Το ποδόσφαιρο οφείλει να βρίσκεται κοντά στις δύσκολες στιγμές των συμπολιτών μας και να βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο. Η αθλητική κοινωνία της Δράμας ήταν εκεί. Δήλωσε το παρών και παρακολούθησε παλιές δόξες του ποδοσφαίρου με το παιχνίδι να διαρκεί τρία τριαντάλεπτα. Με τους παλαίμαχους της Δόξας αγωνίσθηκαν οι Ζήσης Βρύζας, Σάββας Κωφίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 3-2 υπέρ των μαυραετών και τα γκολ πέτυχας οι Κιοσσές και Ζ. Λαζαρίδης από τους μαυραετούς και δύο ο Στέφανος Μπορμπόκης, ο οποίος έβγαλε τον ώμο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Δράμας.





ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καρασάββας, Χαμουρίδης, Τσελεμπής, Παχατουρίδης, Κατσαρίδης, Ζ. Μιχαηλίδης, Φλέγκας, Γ. Γεωργιάδης, Κιοσσές, Β. Μουρατίδης, Χατζηελευθερίου, Γρηγοριάδης, Μελεκίδης, Ζαμανόπουλος, Ασλανίδης, Κ. Μουρατίδης, Παπαμιχαήλ, Λετοκαρύδης, Σ. Κωφίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ζ. Βρύζας, Ποιμενίδης, Λαζαρίδης, Τοπούζογλου.




ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μύρτσος, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Δρογαλάς, Λαγωνίδης, Περγαμηνέλης, Τραϊανόπουλος, Φυντανίδης, Τσιόκας, Σαμολαδάς, Βένος, Μποίκογλου, Καλλιμάνης, Καπουσούζης, Μπουρδαμής, Μπαλάσκας, Χασεκίδης, Σουλγούτζης, Μπορμπόκης, Δαγιόγλου, Σαμλίδης, Δράμπης, Μήτογλου, Παπαμιχαήλ, Σταυρίδης, Δρακίδης, Μαρόκος, Τσόγκας.






Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παλαίμαχοι της Δόξας δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν όσους πρόσφεραν για τον Βάιο Καρίνογλου. 1) τον πρόεδρο του Ακρίτα Νέας Κρώμνης, Γιάννη Ιωαννίδη, για την παραχώρηση του γηπέδου, 2) τους διαιτητές Μάκη Ευθυμιάδη, Θόδωρο Γκαϊτατζή, Πέτρο Τρύφωνα, Γιώργο Τσενεκίδη και Δημήτρη Θεοφανίδη, για τη συμμετοχή τους, 3) τον σύλλογο βετεράνων Θεσσαλονίκης για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που έγινε για φιλικό, 4) τους βετεράνους ΠΑΟΚ και Άρη για την οικονομική ενίσχυση που έκαναν με μαζική αγορά εισιτηρίων, καθώς επίσης και όλους τους παλαίμαχουςπου ανταποκρίθηκαν στην ενίσχυση του Καρίνογλου, 5) τον δήμο Δράμας και όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή τους στην αγορά εισιτηρίων, 6) την αστυνομία Δράμας για τη συμμετοχή στην πώληση εισιτηρίων, 7) το σύνδεσμο φιλάθλων Προσοτσάνης «Οι Απαράδεκτοι» για την αγορά εισιτηρίων, 8) τον ιδιοκτήτη καταστήματος ελεστικών Δημήτρη Καραγιαννίδηγια την προσφορά που έκανε στις φανέλες που φόρεσαν οι παλαίμαχοι και είχαν το σύνθημα «είμαστε κοντά σου Βάιε» και φυσικά όλο τον επώνυμο και ανώνυμο κόσμο για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή που είναι σίγουρό ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.






Ακολούθησε δεξίωση στον «Ήδωνα»

Μετά τα αγώνα οι παλαίμαχοι της Δόξας έκαναν το τραπέζι στους βετεράνους της Θεσσαλονίκης στον «Ήδωνα», όπου οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν πολλά από το παρελθόν με τις μάχες που έδιναν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου, οι οποίες έχουν ευαισθησία και είναι πρόθυμοι πάντα να προσφέρουν με τον τρόπο που γνωρίζουν. Παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της Δράμας σας ευχαριστεί για την πρωτοβουλία σας αυτή για τον Βάιο.

ΠΗΓΗ: www.dramagoal.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ":


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ(ΔΙΑΤΗΤΩΝ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ,ΦΙΛΑΘΛΩΝ).
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ...