.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-1 2η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 22 ΣΕΠ 2012


Με ανατροπή το Δοξάτο

Το 2/2 έκαναν οι Φίλιπποι στο πρωτάθλημα, λυγίζοντας την αντίσταση του Πανδραμαϊκού και ανατρέποντας για άλλη μια φορά το σκορ.

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-1: Έγινε καλό παιχνίδι, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι από πλευράς γηπεδούχων περιμένουν περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο. Το ματς έγινε στη Χωριστή λόγω ανακατασκευής του γηπέδου Δοξάτου και για τους γηπεδούχους μέτρησε η εμπειρία, αφού κατάφεραν και σκόραραν σε κρίσιμα σημεία της συνάντησης. Ο Πανδραμαϊκός ήταν πολύ βελτιωμένος από την πρεμιέρα και σίγουρα κρατά την καλή εμφάνισή του. Στο 10΄ ωραία μπαλιά του Λίπο για τον Κελεσίδη, που με γωνιακό πλασέ, πέτυχε το 0-1. Στο 20΄ μακρινό φάουλ του Θεοφανίδη, αδράνησε η άμυνα και ο Μόσχος με κεφαλιά, ισοφάρισε. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κουζμιτσούκ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Θεοφανίδη, στο 33΄ γωνιακό πλασέ του Πασκαλίδη έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος. Στο 43΄ ο Κωνσταντινίδης μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1, στο 77΄ ο Βασιλακάκης από πολύ καλή θέση πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε ο Κουζμιντσούκ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο καλύτεροι οι Ντίνας, Σερέτης, Θεοφανίδης, Βασιλακάκης, από τον Πανδραμαϊκό οι Βάντσης, Χ. Ιωαννίδης, Λίπο, Πασκαλίδης και Κουζμιντσούκ. Πολύ καλή η διαιτησία του Θ. Παρχαρίδη (Παπαντωνίου, Δηλγεράκης).

ΔΟΞΑΤΟ: Παναγιωτόπουλος, Τουρφαντίδης, Μπαρμπουτέλης, Πετράς, Μόσχος, Σιαματάς (70΄ λ.τ. Ψαράς), Βασιλακάκης, Ντίνας, Σερέτης, Θεοφανίδης (82΄ Αποστολίδης), Κωνσταντινίδης (57΄ Ιωαννίδης).
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κουζμιντσούκ, Βάντσης, Καρβούνης (46΄ Μπάμπαλης), Μητρούσης, Χ. Ιωαννίδης, Ταγίκας (68΄ Θεοδωρίδης), Κελεσίδης, Τέλλος, Λυμπερίδης (46΄ Μελίδης), Λίπο, Πασκαλίδης.


«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»: Μετά από τον αγώνα, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:
ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου απέναντι σε αντίπαλο που κάνει πρωταθλητισμό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, σε μία αδράνεια μας ισοφάρισαν και δεν το κρατήσαμε. Στο β΄ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ρισκάραμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή παρουσία, θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.
ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ (Δοξάτο):Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανδραμαϊκό για την εμφάνισή του, εμείς για ένα διάστημα είχαμε μείνει στη νίκη μας στο Νευροκόπι. Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε πιο εύκολα απ΄ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Το παιχνίδι ήταν λίγο άτεχνο, αλλά είχε ένταση και σασπένς. Ελπίζω στο μέλλον να πάμε καλύτερα, με μεγαλύτερη προσπάθεια.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ


Α1 ΕΠΣΔ 2η Αγωνιστική
Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου
61′ Κεσίδης
Εθν. Αστηρ Καλλιφύτου
63′ Αριτζής
1-1
Κεραυνός Μοναστηρακίου
44′ Κιάκος, 80′ Σαλονικίδης
Μ. Αλεξ. Αγ. Αθανασίου
65′ κοκ. Τουμαντζίδης
2-0
Φίλιπποι Δοξάτου
19′ Μόσχου, 45+ Κωνσταντινίδης
ΑΟ Πανδραμαϊκός
10′ Κελεσίδης
2-1
Ποντιακός Αργυρούπολης
45′ Κωφίδης
ΑΕ Αμπελοκήπων
89′ Αποστολίδης
1-1
Αρης Φωτολίβους
17′ Ντρούγκας
Μ. Αλεξ. Ξηροποτάμου
47′Δημητριάδης (αυτ), 60′ Τσιάρας(πεν), 65′, 78′ Αλεξίου
1-4
ΑΕ Καλαμπακίου
45+ Κατσαβουνίδης, 89′ Αραμπατζής
Ατρόμητος Περιθωρίου
52′, 80 Πατένταλης, 60′ χαμ. πεν. Πατενταλης, 75′ Βελίτσκο, 88′ Παναηλίδης
2-4


Α1 ΕΠΣΔ-Βαθμολογία 2ης αγωνιστικής
Ατρομ.Περιθωρίου6
Φίλιπποι Δοξάτου6
Μ.Αλεξ.Ξηροποτάμου4
Εθν.Αστ.Καλλιφύτου4
Ποντ.Αργυρούπολης4
Άρης Φωτολίβους3
Κερ.Μοναστηρακίου3
Α.Ε.Καλαμπακίου1
Ακρ.Κ.Νευροκοπίου1
Α.Ε.Αμπελοκήπων1
Μ.Αλεξ.Αγ.Αθανασίου0
Α.Ο. Πανδραμαικός0

ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=17521