.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΦΟΙ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ..


Οι αφοί Ουζούνογλου, ο Γιώργος και ο Σάκης, συνεχίζουν τις καριέρες τους τις ποδοσφαιρικές. Οι δύο νεαροί Δοξατινοί ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τους Φιλίππους Δοξάτου συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους, που δεν είναι άλλο βέβαια από την επαγγελματική τους καταξίωση ως ποδοσφαιριστές.

MODEL'S PARTY - CAFE BAR ΚΗΠΟΣ - 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΔΟΞΑΤΟ



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ...

Ναι, το ξέρω πως όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους που έχουν "φύγει" από τη ζωή, δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη "κύριος" ..

Επιτρέψτε μου ένα λάθος...

Για μένα, ο κύριος Νίκος Νέος θα παραμείνει στη μνήμη μου όπως τον γνώρισα: ΚΥΡΙΟΣ.

Είχα την χαρά να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του αρκετές φορές, και στα πλαίσια του δυνατού βέβαια, είδα και άλλες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας αυτού του χαρισματικού ανθρώπου, αυτού του ανθρώπου που πρόσφερε απλόχερα το γέλιο στους συνανθρώπους του επί δεκαετίες ολόκληρες..

Γι' αυτό επιτρέψτε μου ένα λάθος...

Καλό ταξίδι κύριε Νίκο..



ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΠΑΡΚΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

Πρώτη βραδιά στο φετινό καλοκαίρι που λειτούργησε το σιντριβάνι στο Δημοτικό Κήπο του Δοξάτου, και όπως φαίνεται στο βιντεάκι, άλλαξε αμέσως το τοπίο.

Μακάρι κάποια στιγμή να φωτιστούν κατάλληλα και διάφορα χαρακτηριστικά κτήρια της μικρής μας πόλης (π.χ. τα καπνομάγαζα, ο Παιδικός Σταθμός, το ΚΑΠΗ, η Παλιά εκκλησία, κάποια από τα όμορφα νεοκλασικά κ.λ.π.) ώστε, με σχετικά μικρό κόστος πιστεύω, να αλλάξει εντελώς η εικόνα του Δοξάτου..