.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΜΙΟΣ: Η ΔΟΞΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ - 6 ΟΚΤ 2011



Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, κι ενώ είχε ανακοινωθεί ήδη η αθώωση της Δόξας Δράμας και του ιδίου από την Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE( ολόκληρη η απόφαση στην προηγούμενη ανάρτηση) ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας κ. Αθ. Σάμιος έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Μετρόπολις, στην απογευματινή εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" και στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κανελλάκη που μπορείτε να την παρακολουθήσετε ηχογραφημένη.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δόξας ανέφερε πως θεωρεί βέβαιο πως η Δόξα τελικά θα ανεβεί στην Α' Εθνική, αλλά υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα στην ΠΑΕ:

Πρώτα, πως είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον να βρεθούν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 19 άτομα(χρειάζονται άλλοι έξι δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σάμιος) και δεύτερον πως δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα γήπεδο το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιήσει η Δόξα ως έδρα της, αφού το γήπεδο της Δόξας είναι ακατάλληλο για αγώνες της SUPER LEAGUE, ενώ και το γήπεδο της Καβάλας που έχει δηλωθεί από την δραμινή ομάδα δεν είναι έτοιμο, αφού χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες για τον χλοοτάπητα.. Πάντως, όπως είπε ο κ. Σάμιος, γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί κάποιο γήπεδο στην Θεσσαλονίκη ως έδρα για τους "Μαυραετούς"..



ΑΘΩΩΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ


Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ
6/10/2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ



Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" του κ. Βασιλειάδη απέδειξε χθες το απόγευμα πως τουλάχιστον αυτή την εποχή είναι μια από τις ομάδες του νομού Δράμας που προσφέρουν εκτός από ουσία και πλούσιο θέαμα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Δοξάτου παρουσίασε ποδόσφαιρο που πραγματικά απολαμβάνει κανείς να το βλέπει..