.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 61

 

      
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 61
Αναζητείται … η παράταξη του Δημάρχου!
Στις 13-9-2017,  στις 18:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Δοξάτου με 20 παρόντες δημοτικούς συμβούλους κατά την έναρξη της συνεδρίασης, 4 από την εναπομείνασα (!) παράταξη της πλειοψηφίας, 5 από τους αποπεμφθέντες ελέω δημάρχου της πλειοψηφίας, 7 της μείζονος αντιπολίτευσης, 2 της Ανοιχτής Παρέμβασης και 1 ανεξάρτητος από την πλειοψηφία. Στο τέλος κατέληξαν 10 για διαφορετικούς λόγους.
Τα κυριότερα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛ. ΣΥΛΛ. Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΗΣ 17 ΣΕΠ 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Μ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/?hc_ref=ARSjrM9ypcfonF3UzvZtc4spbfD5jIA-79Azy2FZpp139_17KXx2NjLpWwO1DqLW_dY

Ο χρήστης Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου πρόσθεσε 446 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.
16 ώρες
17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Κάθε χρόνο το Δ.Σ. και οι εθελοντές του Συλλόγου μας, με χαρά διοργανώνουμε το ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ, γιατί στην ουσία υποδεχόμαστε και φιλοξενούμε τους φίλους μας. Τα Αντάμωμά μας θεωρούμε ότι είναι η επισφράγιση της μεταξύ μας άψογης συνεργασίας και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.
Κατά την έναρξη του Ανταμώματος , όλοι οι σύλλογοι μαζί, τιμήσαμε την κ. Κυριακή Κωνσταντινίδου για τη δεκαετή προσφορά της ως Πρόεδρος του Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Δράμας , καθώς η αγαπημένη μας Κούλα αποσύρετε από την ενεργό δράση.
Το Δ.Σ. , οι χορευτές , οι χοροδιδάσκαλοι και οι εθελοντές του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου, ευχαριστήσουμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών, της Φτελιάς, των Κυρίων, του Αγίου Αθανασίου, του Κεφαλαρίου, της Αγίας Παρασκευής , του Καλαμώνα, του Κεφαλαρίου, του Καλαμπακίου , τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους τους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Θρακιωτών Νεροφράκτη που δεν μπόρεσε φέτος για 1η φορά να είναι μαζί μας, αλλά ελπίζουμε να είναι του χρόνου.
Ευχαριστούμε τον Dhmos Doxatou , τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. και τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την αμέριστη βοήθεια. Τους χορηγούς μας, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του τόπου μας, που στηρίζουν ηθικά και υλικά κάθε μας προσπάθεια. Την Ελευθερία Γκύρη για τις όμορφες φωτογραφίες. Τις κυρίες που μαγείρεψαν δοξατινές νοστιμιές για να κεράσουμε τους φίλους μας. Το ΣΤΑΡ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ για την τηλεοπτική κάλυψη. Τα Doxatina nea που καλύπτουν κάθε εκδήλωση του τόπου μας. Και φυσικά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας , που βρίσκονται κοντά του από 23 Μαρτίου 1982, ημερομηνία που ιδρύθηκε ο σύλλογός μας. Και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε