.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΤΗΝ 1η ΑΓ. - ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠ 2013 - 17:00 - ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Καλή, θεωρητικά πάντα, η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο της Δράμας για τους Φιλίππους Δοξάτου. 

Την 1η αγωνιστική υποδέχονται τον νεοφώτιστο Ορφέα Χωριστής και την 2η θα πάνε στη γειτονική Φτελιά όπου θα αντιμετωπίσουν τον επίσης νεοφώτιστο Άρη, ενώ την 3η αγ. θα έχουν ξανά εκτός έδρας αγώνα μέσα στην Αργυρούπολη, με τον Ποντιακό, ο οποίος όμως, λογικά, δεν πρέπει να έχει την ίδια δυναμικότητα με πέρυσι, αφού υπήρχαν έντονες φήμες πως ούτε καν θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα λόγω διοικητικών προβλημάτων. Την 4η αγ. οι Φίλιπποι υποδέχονται στην έδρα τους την επίσης νεοφώτιστη Δόξα Βώλακα.

Φυσικά, όλα αυτά είναι εντελώς θεωρητικά και πρέπει να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο,   πως όντως το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό για τους Φιλίππους Δοξάτου, αφού, ειδικά τα δύο πρώτα παιχνίδια θα έχουν τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, κάτι που πολλές φορές "κρύβει παγίδες" για αυτόν που θεωρείται "φαβορί" ...

Αλλά και οι φίλαθλοι του Δοξάτου που μέχρι τώρα ήταν μακριά από την ομάδα και προτιμούσαν τη θαλπωρή των καφενείων πρέπει επιτέλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια..

 Ήδη παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων, γράφονται συνεχώς νέα μέλη στο σύλλογο, αλλά πρέπει να δίνουν το παρών στα γήπεδα και να επιβραβεύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με το χειροκρότημά τους.

Οι Blue Devils ήδη από τα φιλικά παιχνίδια έδειξαν πως η συμπαράστασή τους θα εξακολουθήσει να είναι θερμή, και όπως γνωρίζουν όλοι πλέον, ακόμη και όσοι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο, οι ομάδες των χωριών και των κωμοπόλεων είναι που, ειδικά σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια που ζούμε, μπορούν να προσφέρουν χαρές και ψυχική ανάταση στους κατοίκους, αλλά και προβολή του τόπου τους σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές σε περίπτωση ανόδου σε μεγαλύτερη κατηγορία.
 
Όλο το πρόγραμμα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δράμας :