.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΡΙΨΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ










ΡΙΨΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
Σε ρίψη καλαμποκιού στο χώρο ευθύνης του Κ.Σ. Δοξάτου προχώρησε ο Σύλλογός μας με την βοήθεια μελών μας. 

Ο Κ.Σ. Δοξάτου εξασφάλισε μία ικανή ποσότητα καλαμποκιού από τα φιλοθηραματικά του έσοδα που προέρχονται κυρίως από τις άδειες των κυνηγών αλλά και με την βοήθεια της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας μας μέσω του θηραματολόγου μας κ.Καραμπατζάκη Θεοφάνη, που μας στηρίξανε οικονομικά. 

Το καλαμπόκι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το διαθέσαμε σε 2 δραστήριες κυνηγετικές ομάδες περίπου 35 ατόμων συνολικά που δραστηριοποιούνται στο κυνήγι του αγριόχοιρου και αυτοί με την σειρά τους το ρίξανε σε βουνά της περιοχής μας.

Το καλαμπόκι αποτελεί ένα ιδιαίτερα θρεπτικό και σημαντικό στοιχείο διατροφής για τον αγριόχοιρο, δυστυχώς όμως υπάρχει μόνο σε καλλιέργειες, επομένως για να το "γευτεί" χωρίς να προκαλέσει καταστροφή σε κάποιο χωράφι, θα πρέπει να του το "προσφέρουμε" διασκορπίζοντάς το στον χώρο που ζει.

Η κίνηση αυτή αποτελεί την πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων επαναλήψεων, με την αγορά και ρίψη ποσοτήτων καλαμποκιού στην περιοχή και το επόμενο διάστημα.
 
Η σημασία της όλης προσπάθειας έγκειται στο γεγονός ότι είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ώστε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και αύξηση των θηραματικών πληθυσμών ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που η τροφή στο βουνό μειώθηκε αισθητά και σε μία περίοδο που ξεκινά η αναπαραγωγική δραστηριότητα πολλών ειδών της πανίδας μας και κυρίως του αγριόχοιρου.

Οι δύο κυνηγετικές ομάδες είναι του κ.Βαγγέλη Σπύρογλου και του κ. Μιχάλη Ιπποκράτους από τα Κύργια Δράμας και του ευχαριστούμε θερμα.

Σας παραθέτουμε συννημένα τις φωτογραφίες της φιλαθηραματικής δράσης και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μπούνε και τα ανάλογα βίντεο που τραβηχτήκανε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας http://ksdoxatoy.blogspot.gr/.

Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ : "Παθήσεις Θυρεοειδούς αδένα"



Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Το παρακάτω κείμενο ελήφθη με e-mail και αναρτάται εδώ ως έχει.

Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δοξάτου


Σημ. "Δοξατινών Νέων": Όλα τα θέματα που πηγάζουν από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Δοξάτου και αναρτώνται εδώ  "αλιεύονται" από άλλες ιστοσελίδες μετά από έρευνα, και γι΄αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει σχετική καθυστέρηση στην ανάρτηση των θεμάτων.

Από τον Δήμο Δοξάτου δεν αποστέλλεται κανένα e-mail προς τα "Δοξατινά Νέα" εδώ και χρόνια..

Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δοξάτου

31 Ιαν 2013 @ 20:44 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δοξάτου


31 Ιαν 2013 @ 20:44


Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας: Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας


Μοιραστείτε το άρθρο
GoogleTwitterFacebook

Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/10 ο Δήμος Δοξάτου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα προβεί στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης οργάνου με συμβουλευτικές αρμοδιότητες για το υπόλοιπο χρονικό της δημοτικής περιόδου έως 31.8.2014.

Ο "κακός δαίμονας" των Φιλίππων Δοξάτου, οι Αμπελόκηποι, ξαναχτύπησαν το περασμένο Σάββατο - Πολύ "λίγοι" οι διαιτητές - βίντεο από το Σταρ Δράμας

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ 3-0 1η ΣΕΠ 2007 1η αγ. Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Ένα σχετικά παλιό βίντεο από την 1η αγωνιστική της περιόδου 2007-08. Στην αρχή του βίντεο μιλάει για λίγο ο τωρινός προπονητής των Φιλίππων κ. Θωμάς Ματρακούκας..