.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΚΟΝΤΡΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΔΟΞΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA 26-5-10 ΒΙΝΤΕΟ

1200 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ,ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΚΤΗΡΙΟ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Μεταφέρω από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, πριν από λίγο.
Ο υπουργός ανεμίζει τις φωτογραφίες του κτηρίου στο Καλαμπάκι.. Λίγο πριν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είχε αναφερθεί στο θέμα του Δοξάτου λέγοντας πως οι κάτοικοι επέστρεψαν την τιμητική διάκριση που είχε απονεμηθεί στο Δοξάτο από το ελληνικό κράτος.



ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΚΟΡΟΙΔΩΝ", ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΨΕΛΝΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ;

Και μια παρακληση κ. υπουργέ:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΙΞΤΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ,
ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΚΕΙ...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ, ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,

ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ - 25 ΜΑΙ 2010 -ΦΩΤΟ






Σε επόμενες αναρτήσεις πολλά περισσότερα για το ταξίδι μας στην Αθήνα της 25ης Μαΐου 2010 λόγω "Καλλικράτη"..

Πάρτε τώρα μια πρώτη γεύση(τα μάτια μου κλείνουν από τη νύστα, άγρυπνος εδώ και 35 ώρες περίπου...)

Εν μέσω αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών εισάγεται σήμερα Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφίζεται μετά από πέντε συνεδριάσεις το νομοσχέδιο «Καλλικράτη» για τη νέα αυτοδιοικητική δομή της χώρας.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση «πρόκειται για μια θεσμική πολυεπίπεδη και σημαντική αλλαγή», από την οποία όπως υποστηρίζει θα προκύψει εξοικονόμηση πόρων που θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη εκτίμηση του γενικού λογιστηρίου του κράτους που αναφέρει ότι τον πρώτο κιόλας χρόνο θα εξοικονομηθεί 1,2 δισ. ευρώ.
Αντιδράσεις
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν νωρίς το πρωί περίπου 100 άτομα από τον Δήμο Καστελλίου Κρήτης, οι οποίοι κατευθύνονται προς τη Βουλή, αντιδρώντας στο σχέδιο «Καλλικράτης».Συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος πραγματοποιούν οι πωλητές των λαϊκών αγορών, οι οποίοι στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών. Καμία λαϊκή αγορά δεν θα λειτουργήσει σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα.
Τα ξημερώματα έφτασαν στην Αθήνα τρία λεωφορεία από την Ιτέα με κατοίκους και φορείς που διαμαρτυρόνται στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.
Στις 12:00 κάτοικοι από το Κομμένο Αρτας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Στην πλ.Συντάγματος διαμαρτύρονται επίσης περίπου 50 κάτοικοι από το Δοξάτο Δράμας και άλλοι 50 από τη Νεάπολη Κοζάνης.

Κάτοικοι και φορείς της Αν.Αιγιαλείας προγραμματίζουν να έρθουν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή και το υπουργείο Εσωτερικών, αντιδρώντας στη συνένωση των Δήμων Αιγείρας, Ακράτας και Διακοφτού με το Αίγιο.
Παράλληλα, κλειστό επ' αόριστον θα παραμείνει από σήμερα, Τρίτη, το λιμάνι της Κυλλήνης από κατοίκους και φορείς της περιοχής που διαμαρτύρονται για την αλλαγή του ονόματος του νέου δήμου από Δήμο Κυλλήνης σε Δήμο Ανδραβίδας.
ΠΗΓΗ: www.imerisia.gr