.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΧΟΡΤΑ .. ΦΩΤΟ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015




ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Ξεκίνημα με αισιοδοξία και καλές εντυπώσεις (Φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνημα με αισιοδοξία και καλές εντυπώσεις (Φωτορεπορτάζ)
Ο Ορέστης Μένκα συμφώνησε και θα είναι ο τρίτος της παρέας των τερματοφυλάκων

Με τους καλύτερους οιωνούς έγινε το φετινό ξεκίνημα της Δόξας.  Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο της ομάδας έφερε περίπου 130 φίλαθλους στην κερκίδα που ήρθαν για να δουν το φετινό έμψυχο υλικό της ομάδας αψηφώντας τους 35 βαθμούς που επικρατούσαν στο χώρο . Η υποδοχή που έγινε στους παίκτες ήταν εντυπωσιακή καθώς δεν έλειψαν ακόμη και οι πυρσοί!
Ωστόσο εκείνο που έδειξε να έχει την μεγαλύτερη σημασία, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ήταν το χειροκρότημα του κόσμου και οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν οι παίκτες της Δόξας  στην διάρκεια ενός σύντομου οικογενειακού διπλού που έγινε στο τελείωμα του προγράμματος.
ELE 3509
Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα κατά κύριο λόγο στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, στους εννέα νεοφερμένους που πριν την προπόνηση φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ανδρέα Παντζιαρά. Σίγουρα όσο και αν δεν μπορούν να θεωρηθούν ασφαλή τα συμπεράσματα από μία προπόνηση και ειδικότερα την πρώτη προπόνηση μιας ομάδας, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ θετικά σχεδόν και για  τους εννέα.
Ωστόσο το πρώτο στίγμα της φετινής προσπάθειας το έδωσε στα αποδυτήρια ο Ανδρέας Παντζιαράς μιλώντας στους παίκτες πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός τεχνικός τους  μίλησε για την φετινή προσπάθεια και για το αυτονόητο της ανάγκης να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, τονίζοντας μάλιστα ότι όλοι θα κρίνονται σε καθημερινή βάση για την προσπάθεια τους .
Μοναδικός απών ήταν  ο στρατευμένος Παπαζούδης που βρίσκεται σε μονάδα και γίνεται προσπάθεια να έρθει κάπου  κοντά στην Δράμα προκειμένου να μπορεί να γυμνάζεται με την ομάδα. Όμως δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις καθώς ο Πετρόπουλος ένιωσε πρόβλημα στον προσαγωγό του και ο Σιάμπος στο γόνατο, στο παλιό τραύμα του και αμφότεροι δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της  ημέρας.
Συμφώνησε ο Μένκα
Αν και  πριν από μέρες, αρχικά, δεν δέχθηκε το κάλεσμα της διοικούσας επιτροπής, τελικά αργά σήμερα το βράδυ ο Ορέστης Μένκα συμφώνησε να συνεχίσει στην Δόξα ή καλύτερα να επιστρέψει στην δραμινή ομάδα. Ο νεαρός τερματοφύλακας απάντησε θετικά στην νέα πρόταση που του έγινε από μέλη της διοικούσας επιτροπής και μάλιστα με όρους αρκετά μακριά από τις αρχικές του απαιτήσεις. Μετά την προφορική συμφωνία ο Μένκα αναμένεται να δώσει το πάρων στην αυριανή προπόνηση  και να υπογράψει το νέο δελτίο μεθαύριο. Μάλιστα παρά τα όσα προηγήθηκαν ο νεαρός επιθετικός δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την τελική συμφωνία! Ο Μένκα θα διεκδικήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια σε κόντρα των Καράδαη και Πανγκάκη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
O4G86xL

ΠΗΓΗ: http://sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/19577-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6