.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ

Μόλις πριν από λίγο διάβασα το ρεπορτάζ για τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με το Καλαμπάκι στην δραμινη αθλητική ιστοσελίδα www.dramagoal.gr. Το μεταφέρω ως έχει:

Έχοντας το σαφές προβάδισμα η ομάδα της Α. Ε. Καλαμπακίου από το πρώτο παιχνίδι, όπου κατακυρώθηκε σ’ αυτήν με σκορ 3-0, καθώς το Δοξάτο κατέβηκε να αγωνιστεί με εννέα παίκτες, χρειάστηκε να φορτσάρει μέχρι να γίνει το 0-2, είχε και τρία δοκάρια, ενώ χαλάρωσε προς την λήξη, έχοντας και κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή με τη Ν. Πέραμο και θέλει τη νίκη για έχει ελπίδες παραμονής στην Δ Εθνική, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί σε 2-2. Έτσι μόλις στο 6’ ο Κοταΐδης είχε σουτ στο δοκάρι, στο 55’ ο Τζιβανάκης είχε και αυτός σουτ στο δοκάρι, στο 60’ ο Τζιβανάκης με ατομική προσπάθεια και πλασέ κάνει το 0-1, στο 70’ Καπακτσόγλου έχει και αυτός σουτ στο δοκάρι, στο 72’ ο Πασκαλίδης με πλασέ το 0-2, στο 80’ από κόρνερ του Φλώρου ο Μπεζυργιάννης με πλασέ το 1-2 και στο 86’ ο Ζάχαρης με απ’ ευθείας φάουλ το τελικό 2-2.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Πράσατζης, Ζαχαρόπουλος και Παπαντωνίου.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Παύλου, Χιωτάκης, Μόσχος, Καραγιαννίδης (72’ Χριστοφιλάκης Π.), Ζάχαρης, Τουλούπης, Ιωαννίδης (77’ Χατζηνικολαΐδης), Αποστολίδης (67’ Μπεζυργιάννης), Φλώρος, Κωνσταντινίδης.
Α. Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Λαμπρινουδάκης, Κεραμυδάς, Καπετάκωνσταντής, Μπαρμπαγιάννης, Καρυπίδης, Καπακτσόγλου (62’ Πασκαλίδης), Τζιβανάκης, Τσιάρας (46’ Γρηγοριάδης), Παπακωνσταντίνου, Κοταΐδης (37’ Ασλαμαζίδης), Παντής


Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ δηλαδή, η Α.Ε. Καλαμπακίου ήρθε και "έκανε την πλάκα της" στον συγκεκριμένο αγώνα..


Μόνο έτσι δεν ήταν όμως!


Όποιος ήταν στο γήπεδο του Δοξάτου χθες το απόγευμα, καταρχήν είδε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο..

Επίσης είδε, μόλις στο 3ο λεπτό το Καλαμπάκι να έχει δοκάρι μετά από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αφού ο κατά τα άλλα πολύ καλός στον χθεσινό αγώνα Παύλου έκανε λάθος εκτίμηση και ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι..

Είδαν ακόμη οι θεατές το Καλαμπάκι να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ.. Αλλά είδαν και μια πολύ καλή ευκαιρία του νεαρού Πάρη Αποστολίδη που από πλεονεκτική θέση στάθηκε άτυχος και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ μετά από το σουτ που επιχείρησε....

Ακόμη είδαν, με το πέρασμα της ώρας, το Δοξάτο να ξεπερνάει τον αρχικό "φόβο" και να αντιμετωπίζει το Καλαμπάκι στα "ίσια"..

Στο 2ο ημίχρονο τώρα, από το 1ο λεπτό σχεδόν το Δοξάτο ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε την άμυνα του Καλαμπακίου, χάνοντας μάλιστα δύο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί..

Και εκεί που άρχισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πιστεύουν πραγματικά πως μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αφού μάλιστα η ομάδα του Δοξάτου στάθηκε τυχερή όταν η μπάλα σε σουτ του Τζιβανάκη βρήκε το δοκάρι, ένα παιδαριώδες λάθος στο κέντρο ήταν αρκετό για να δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο Τζιβανάκη να ανοίξει το σκορ, και κάπου εκεί έσβησε κάθε ελπίδα για πρόκριση των "Φιλίππων", κάτι που έτσι κι αλλιώς φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο, μετά από αυτά που έγιναν στον πρώτο αγώνα..

Από εκεί και πέρα, το Δοξάτο προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, οι ποδοσφαιριστές του Καλαμπακίου χωρίς κανένα άγχος πλέον έπαιξαν πιο επιθετικά βρίσκοντας χώρους, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και είχαν ακόμη ένα δοκάρι..

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Δοξάτου δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, προσπαθώντας, και καταφέρνοντας τελικά, να αποδείξουν πως θα μπορούσαν σαφώς να έχουν καλύτερη τύχη σε ό, τι αφορά την πρόκριση στον τελικό αν δεν είχαν προηγηθεί τα γεγονότα του πρώτου αγώνα μέσα στο Καλαμπάκι...

Εν κατακλείδι, επειδή η Θεά Τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στο άθλημα του ποδοσφαίρου, το Δοξάτο στάθηκε τυχερό στο 1ο ημίχρονο στη φάση του δοκαριού και στις ευκαιρίες του Καλαμπακίου στο 1ο ημίχρονο, αλλά εξαιρετικά άτυχο στις ευκαιρίες που έχασε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και στο χαζό λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Καλαμπακίου..

Εάν πετύχαιναν γκολ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου οι "Φίλιπποι", μόνο ένα "εύκολο απόγευμα" δεν θα περνούσε η Α.Ε. Καλαμπακίου!

Αυτά για να μην τρελλαθούμε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΒΕΤΑ - ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Επειδή, εδώ και αρκετό καιρό, σα να χάθηκε το χαμόγελο από τα χείλη μας με όλη αυτή την οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα που καθημερινώς εξαγγέλονται κάνοντας μας μια απίστευτη πλύση εγκεφάλου, ώστε να συνηθίσουμε στην ιδέα, νομίζω πως μας χρειάζεται κάτι για να ευθυμήσουμε, και να ξεχαστούμε, έστω και για λίγο..

Ο Γιάννης Σερβετάς "δίνει ρέστα" !

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ - ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-10


Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 διεξήχθη στο γήπεδο Δοξάτου ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δράμας μεταξύ των "Φιλίππων" και του Καλαμπακίου. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα με το Καλαμπάκι να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό(στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό), αφού στο 1ο παιχνίδι, το Καλαμπάκι είχε πάρει τον αγώνα με 3-0 στα "χαρτιά", αφού ο αγώνας είχε διακοπεί σε βάρος του Δοξάτου, αφού είχαν μείνει στον αγωνιστικό χώρο λιγότεροι από 7 ποδοσφαιριστές του..

Τα γκολ για το Δοξάτο πέτυχαν οι Μπεζυργιάννης και Ζάχαρης(βίντεο).

Το Καλαμπάκι είχε προηγηθεί με 0-2, για να ισοφαρίσει το Δοξάτο λίγο πριν το τέλος.
Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε σε όλη την διάρκεια, χωρίς να ανοίξει το σκορ πάντως στο 1ο ημίχρονο, αφού το Καλαμπάκι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ είχε και δοκάρι, όπως και το Δοξάτο που θα μπορούσε σε μια δυο περιπτώσεις να πετύχει κάποιο τέρμα..



Το αξιοσημείωτο είναι πως για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν, μαζί με τις αλλαγές, 11 νεαροί ποδοσφαιριστές από το Δοξάτο(έλειπαν λόγω κόκκινων καρτών οι Σιαματάς και Πετράς) που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αντιμετωπίζοντας σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό τους που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική..