.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 31 ΔΕΚ 2008

Σήμερα το πρωί, σε κάποια αναζήτησή μου στο Διαδίκτυο, διάβασα το παρακάτω κείμενο στην "Ελευθεροτυπία" της 31 Δεκεμβρίου 2008.

Μάλλον το μετάνιωσε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα Αλί Γιάχα, που αποτόλμησε να στείλει στον Θόδωρο Πάγκαλο, ως δώρο εορτών, τρία μπουκάλια κρασί.
Διότι ο πρώην υπουργός τού τα έστειλε πίσω, μαζί με μια επιστολή, την οποία ο πρεσβευτής θα ήθελε να καταχωνιάσει στα πιο μεγάλα μπαούλα της πρεσβείας. Ο Πάγκαλος, οινοπαραγωγός και ο ίδιος, ανακάλυψε ότι το κρασί των μπουκαλιών έχει παραχθεί στα υψώματα του Γκολάν, τα οποία το Ισραήλ κατέχει παράνομα. «Εχω διδαχθεί από πολύ νέος να μην κλέβω και να μη δέχομαι προϊόντα κλοπής», του γράφει. Η συνέχεια είναι ακόμη χειρότερη. Ο Πάγκαλος λέει στον πρεσβευτή ότι αυτά που κάνει τούτες τις μέρες η χώρα του στη Γάζα «μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας»! Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί και να κάναμε λίγη πλάκα. Ομως, η σφαγή που γίνεται στη Γάζα το απαγορεύει. Και η απάντηση του Πάγκαλου είναι μεν συμβολική, αλλά πληρωμένη. Και πολύ καλύτερη και από το πιο αυστηρό διπλωματικό κείμενο. Επιτέλους...
Γ.ΚΑΡ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 31 ΔΕΚ 2008

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ: 1-1 - 16 ΜΑΙ 2009 - 10η αγ. β' φάσης Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Τα απόγευμα του Σαββάτου, το Δοξάτο ολοκληρώνοντας τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος, ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1 μέσα στο Μοναστηράκι, με αντίπαλο τον τοπικό "Κεραυνό".. Το γκολ για τους "Φιλίππους" πέτυχε ο Μόσχος στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά.. Στα άλλα παιχνίδια για την 10η και τελευταία αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος της Α-1(και πάντα για την πρώτη εξάδα): Αμπελόκηποι-Καλαμπάκι: 1-3 και Ν. Αμισός-Καλλίφυτος: 3-1..
Περισσότερα τις επόμενες μέρες..

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ