.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΟΟΥΤΣ ! - ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ


Συνεργάστηκαν την περίοδο 2013-2014 και μαζί κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα(για πρώτη φορά στην ιστορία τους), ενώ είχαν αξιέπαινη παρουσία στους αγώνες μπαράζ για τη Γ’ Εθνική. Πρόκειται φυσικά για τον Γιάννη Τσεβρετζή και την ομάδα Φίλιπποι Δοξάτου, οι οποίοι χώρισαν σαν φίλοι καθώς, μετά από σχετική συζήτηση προέκυψε ότι οι στόχοι των δύο πλευρών για την περίοδο 2014-2015 θα είναι διαφοερετικοί.
Συγκεκριμένα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Τσεβρετζής είναι ένας προπονητής ο οποίος δουλεύει επαγγελματικά σε όποιο σωματείο και αν βρίσκεται, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Από την άλλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το μεγάλο περσινό θρίαμβο, το Δοξάτο, αναμένεται να ξεκινήσει την προσπάθεια για να φτιάξει μια νέα ομάδα βασισμένοι σε νεαρούς αθλητές με στόχο τη δημιουργία, μελλοντικά, μιας νέας υπερδύναμης στο χώρο του δραμινού ποδοσφαίρου.
Σε δηλώσεις του, στο draminaspor.gr, o κ. Τσεβρετζής τόνισε σχετικά με την αποχώρησή του από τους Φιλίππους Δοξάτου:.....


«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους των Φιλίππων Δοξάτου για αυτές τις υπέροχες στιγμές που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω κοντά τους. Φεύγω σαν φίλος και τους εύχομαι να πετύχουν στο καινούργιο εγχείρημα που θα ξεκινήσουν από τη νέα περίοδο. Είμαι πάντα κοντά τους σε ότι με χρειαστούν».

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-15-36/1-/3420-2014-07-03-07-18-18.html