.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Απίστευτη ανταπόκριση της οικογένειας του Άρη για τον δάσκαλο των Φανών Ρόδου, τον Δοξατινό κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη



Απίστευτη ανταπόκριση της οικογένειας του Άρη για τον δάσκαλο των Φανών Ρόδου!

Απίστευτη ανταπόκριση της οικογένειας του Άρη για τον δάσκαλο των Φανών Ρόδου!
Η οικογένεια του Άρη έδειξε για μια ακόμη φορά μεγάλα αντανακλαστικά, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της κιτρινόμαυρης ψυχής, η οποία… αντιστέκεται παρά τα τεράστια προβλήματα του συλλόγου!
«Είμαστε όλοι εδώ ΑΡΗΣ. Θέλουμε να φοράνε τα παιδιά της Ε” και ΣΤ” τάξης στα παιχνίδια του σχολικού πρωταθλήματος τη φανέλα του ΑΡΗ με το “θεό του πολέμου” στο στήθος… Είναι 20 παιδάκια που θέλουν στολές, κασκόλ, σκουφάκια και ότι άλλο μπορεί να παραπέμπει σε ΑΡΗ»! Αυτό ήταν το μήνυμα από την Ρόδο, το οποίο μέσα από το PRESSARIS έχει ως αποδέκτη όλη την οικογένεια του Άρη, την ΠΑΕ και την ΚΜΑ. Μήνυμα του διευθυντή του σχολείου των Φανών Ρόδου, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.
Το email του PRESSARIS… βομβαρδίστηκε από μηνύματα φίλων του Άρη, οι οποίοι ζήτησαν και πήραν τα στοιχεία του διευθυντή για να συμβάλλουν κι αυτή έμπρακτα στην προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή η κιτρινόμαυρη ιδέα σε κάθε γωνία της Ελλάδας.
Σε επίπεδο θεσμών, η Κοινωνία Μελών έδειξε και αυτή αντανακλαστικά και επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου για να σταθεί έμπρακτα στην προσπάθεια.
Το PRESSARIS έχει στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται τα στοιχεία του καθηγητή από τις Φανές Ρόδου, για να συμμετέχει στην προσπάθεια να… ντυθούν στα κιτρινόμαυρα οι μαθητές του σχολείου.
ΠΗΓΗ: http://www.pressaris.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9