.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ - Θέμα: Διευκόλυνσης μελέτης του ισχύοντος μακροχρόνιου Συμβολαίου ύδρευσης Δήμου Καβάλας, που κλείστηκε μεταξύ Κοινότητας Κυργίων και Δήμου Καβάλας, από ύδρευση των Πηγών Κυργίων, κατά τη δεκαετία του 1970 και τις μετέπειτα μέχρι σήμερα συμφωνίες επ΄ αυτού.Δ

Σημ. "Δοξατινών Νέων" : Η παρακάτω επιστολή ελήφθη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μεταφέρεται ως έχει.




DHMOS KAVALAS-DOXATOU 14.06.2016

DHMOS Kavalas- Doxatou 14.06.2016
Ανοιχτή Επιστολή στο Δήμο Καβάλας και το Δήμο Δοξάτου και επίσης για δημοσίευση στα ΜΜΕ της χώρας μας

Μια ομάδα πρωτοβουλίας Κυργιωτών, επιθυμεί να προτείνει και προετοιμάσει ένα Συνέδριο της τοπικής ιστορίας της προσφυγικής, μαρτυρικής κωμόπολης των Κυργίων (Αρχαία Κρίφλα) και πρώην Δήμος Μεγάλου  Αλεξάνδρου των 11 Συνοικισμών.
Ιδιαίτερα επιθυμούμε να περιγράψουμε την φυσική  και περιβαλλοντική μας κληρονομιά, των Πηγών Κυργίων, που ανήκουν στην Κοινότητα Κυργίων. Την  15.03.2016 καταθέσαμε Αιτήσεις με τους  αναφερόμενους αριθμούς πρωτοκόλλου στην Καβάλα και το Δοξάτο,  για τα απαραίτητα στοιχεία, χωρίς γραπτή απάντηση και διευκόλυνση ιστορικής μελέτης των συμβολαίων ύδρευσης Καβάλας από τις Πηγές Κυργίων και όλα τα σχετικά στοιχεία του συμβολαίου, δικαστικών αποφάσεων και σχετικών δοσοληψιών με την αρμόδια Κοινότητα Κυργίων και άλλους αναρμόδιους, παράγοντες εκτός Κυργίων. Πέρασαν οι αναφερόμενες προθεσμίες γραπτής απάντησης  Αίτησης, που ορίζει ο Νόμος και μετά 69 ημέρες υπενθυμίσαμε και πάλι με Συστημένη επιστολή στους δύο Δήμους και δώσαμε παράταση απάντησης για πρόσβαση στα απαραίτητα  στοιχεία, δέκα ημερών, ως την 11.06.2016.


Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθέτησε ο Δ.Δράμας - Παρεμβάσεις και στο κυνοκομείο - DRAMANIA.gr - 15 IOYN 2016

Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθέτησε ο Δ.Δράμας - Παρεμβάσεις και στο κυνοκομείοΕπιλεγμένο

15 Ιουν 2016 @ 22:10 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα τοποθέτησε ο Δ.Δράμας - Παρεμβάσεις και στο κυνοκομείο

15 Ιουν 2016 @ 22:10

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook


Στο πλαίσιο της πολιτικής για τα αδέσποτα ζώα, ο Δήμος Δράμας τοποθέτησε ταΐστρες που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης για να βρίσκουν τροφή τα αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στο κυνοκομείο της Δράμας, όπως κατασκευή σύγχρονης πτέρυγας κλουβιών, εκσυγχρονισμός ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, επιμέλεια εξωτερικού χώρου κ.α.