.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ





                                   Δήμος Δοξάτου   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ  ΔΟΞΑΤΟΥ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Δοξάτου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Δοξάτου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Δοξάτου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1.       ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2.       ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
3.       ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
4.       ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
5.       ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
6.       ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
7.       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά από την Ιστοσελίδα του Δήμου www.doxato.gr και να την αποστείλουν με email στη διεύθυνση: kdvm026@gmail.com, είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο του ΚΒΔΜ Δήμου Δοξάτου.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία του ΚΔΒΜ Δήμου Δοξάτου στην διεύθυνση:
Πρώην Δημαρχείο Κυργίων, στα Κύργια, τ.κ. 66032
Ώρες λειτουργίας γραφείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00
Τηλ. 2521071821
ΦΑΞ: 2521352218
email: kdvm026@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής από 15-09-2014 εώς 03-10-2014

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΗΓΗ: http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2580&Itemid=26

Καταρτίστηκε η διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει την Δόξα με επικεφαλής τον Ηλία Βουγιουκλή

Καταρτίστηκε η διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει την Δόξα με επικεφαλής τον Ηλία Βουγιουκλή

Καταρτίστηκε η διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει την Δόξα με επικεφαλής τον Ηλία Βουγιουκλή
Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ τα ονόματα της νέου διοικητικού σχήματος στην ερασιτεχνική Δόξα που θα αναλάβει να τρέξει αποκλειστικά την αντρική ομάδα:
«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει τη διοικούσα επιτροπή που συγκροτήθηκε, ύστερα από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής, με σκοπό τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας στη Γ΄ Εθνική.
Η διοικούσα επιτροπή έχει ως εξής:
1.       Βουγιουκλής Ηλίας, επιχειρηματίας
2.       Πάσχος Αθανάσιος, δημόσιος υπάλληλος
3.       Κωφίδης Περικλής, επιχειρηματίας
4.       Βουγιουκλής Γεώργιος, επιχειρηματίας
5.       Καρατζάς Αναστάσιος, επιχειρηματίας
6.       Κέδογλου Κωνσταντίνος, λογιστής
7.       Κωτούλας Γεώργιος, πολιτικός μηχανικός
8.       Περσίδης Δημήτριος, ελεύθερος επαγγελματίας
9.       Χατζηελευθερίου Ελευθέριος, Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
10.   Κουρτίδης Κυριάκος, εργολάβος
11.   Χατζηλαζαρίδης Γεώργιος, έμπορος αυτοκινήτων
12.   Πίτσογλου Νικόλαος, αξιωματικός ειδικών δυνάμεων ε.α.
*Επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Βουγιουκλής και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου.
-Εντός δέκα ημερών θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της εκτελεστικής γραμματείας.
-Η επιτροπή είναι «ανοικτή» και όποιος επιθυμεί, μπορεί να γίνει μέλος της διοικούσας επιτροπής, έχοντας μια πιο ενεργή θέση στην προσπάθεια αυτή».
PERSIDIS ALL WEATHER !!!
Αν μέσα στους στόχους της δημιουργίας αυτής της κίνησης ήταν να πάρουν την έξωθεν καλή μαρτυρία για την επάνδρωση με πρόσωπα «άφθαρτα» και αποδεκτά μέσα στο κομμάτι των δοξαίων φιλάθλων, τότε την έχουν χάσει, με την παρουσία του ονόματος του Δημήτρη Περσίδη που και στην προκειμένη περίπτωση κατάφερε να «τρυπώσει» μέσα στο νέο διοικητικό σχήμα. Δεν μπορεί κανείς να μιλά για «κόκκινη γραμμή στον κατήφορο» και στην νέα λίστα να υπάρχει όνομα από την προσωρινή διοικούσα της ΠΑΕ που συνέβαλε τόσο καταλυτικά στην σημερινή κατρακύλα της ομάδας. Όπως φαίνεται οι χθεσινές παλινδρομήσεις και οι παρεμβάσεις που έγιναν μέχρι να κλείσει το θέμα, που αρχικά έδειχνε να ναυαγεί, άλλαξαν κάποια από τα δεδομένα…
Προφορική η παραίτηση της Δέσποινας Παπαδοπούλου
Καθώς τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει συμβούλιο στην ερασιτεχνική δεν υπήρξε επίσημη παραίτηση της Δέσποινας Παπαδοπούλου από το διοικητικό σχήμα. Ωστόσο η πρόθεση της να αποχωρήσει αφού λόγω φόρτου εργασίας υφίσταται καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει, όσο και αν έχει τις καλύτερες των προθέσεων. Μακάρι όσο εμπλέκονται με τα διοικητικά της Δόξας να είχαν την ίδια αγνή αγάπη για την ομάδα!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/18836-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AE

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΙ - 13 ΣΕΠ 2014