.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ -ΚΟΥΤΟΥΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΟΞΑΤΟ 2 ΜΑΙΟΥ 2014





















ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 1-0 - 3 ΜΑΙ 2014 ΚΑΙ ΤΟ SUPER CUP ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 2 ΜΑΙΟΥ 2014 - ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ


















ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - 2 ΜΑΙΟΥ 2014 - ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ





Οι Φίλιπποι Δοξάτου κατέκτησαν και το σούπερ καπ Δράμας





ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=36012

Οι Φίλιπποι Δοξάτου κατέκτησαν και το σούπερ καπ Δράμας
Ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου επιβεβαίωσε ξανά τη δυναμική του

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟ ΣΤΟΥ ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ

Μετά από το πρωτάθλημα οι Φίλιπποι Δοξάτου κατέκτησαν  και το σούπερ καπ Δράμας, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, σε αγώνα που έγινε στο αθλητικό κέντρο «Νικοτσάρα».
ΔΟΞΑΤΟ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 1-0: Σε γενικές γραμμές έγινε καλός και ποιοτικός αγώνας και σίγουρα οι φίλαθλοι που τον παρακολούθησαν, έμειναν ευχαριστημένοι. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος για τη νίκη, παίζοντας περισσότερο για το γόητρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, έστω κι αν ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε το ποιοτικό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος η ανωτερότητα του Δοξάτου ήταν εμφανής και οι πρωταθλητές Δράμας επιβεβαίωσαν με την εμφάνισή τους πως βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω των επικείμενων παιχνιδιών μπαράζ. Στην επανάληψη και ιδιαίτερα στο τελευταίο 25λεπτο οι κυπελλούχοι Δράμας, με την είσοδο και ορισμένων έμπειρων παικτών, ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν και το παιχνίδι έγινε «γκραν-γκινιόλ» ως το τέλος, με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Συμπερασματικά, το Δοξάτο ήταν ανώτερο και πήρε δίκαια τη νίκη, απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, όπως η Καλλίφυτος, που σαφώς και παρουσίασε τελείως διαφορετικό αγωνιστικό «πρόσωπο», σε σχέση με το φινάλε του πρωταθλήματος, πριν από μια εβδομάδα.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΩΘΗΣΗ: Το σούπερ καπ παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι. Τη μάχη της κερκίδας κέρδισαν οι νεαροί φίλαθλοι του Δοξάτου, που με συνεχή κόσμια συνθήματα και τραγούδια, δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να παροτρύνουν την ομάδα τους, δίνοντας την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για την επιτυχία.
ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: Στην ανάπαυλα της συνάντησης βραβεύτηκε η ομάδα νέων της ΕΠΣ Δράμας, που με προπονητή τον Μούλη Γρηγοριάδη πρώτευσε στη φάση των ομίλων. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Νικοτσάρα, Χρήστος Τζάφος, ενώ απονομή έκανε και ο υπεύθυνος μικτών ομάδων, σύμβουλος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Μπακαλόπουλος.
ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: Η λήξη της αναμέτρησης έφερε νέα πανηγύρια για το Δοξάτο, που κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία του το σούπερ καπ Δράμας. Οι σαμπάνιες άνοιξαν και την απονομή και στις δύο ομάδες έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου και ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.
Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ: Από αύριο το Δοξάτο μπαίνει σε ρυθμούς μπαράζ, καθώς την Κυριακή 11 τρέχοντος υποδέχεται την πρωταθλήτρια σερρών, Α.Ε. Χρυσού. Ακολουθούν δύο έξοδοι στη Θεσσαλονίκη, νέα έξοδος στο Χρυσό και κλείνει τα μπαράζ με δύο εντός έδρας ματς, με αντιπάλους τις ομάδες της ΕΠΣΜ.
ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ: Μετά από πολλά χρόνια χρησιμοποιήθηκε ξανά χθες το αθλητικό κέντρο «Νικοτσάρα» στη Δράμα. Είχε εγκαταλειφθεί στα τελευταία χρόνια και ήταν σε άσχημη κατάσταση, χθες διαπιστώθηκε πως έγινε καλή προσπάθεια, αφού συμμάζεψαν, διόρθωσαν και βελτίωσαν αρκετά ζητήματα, χρειάζεται όμως και ανακατασκευή του χλοοτάπητα, άλλωστε σε ορισμένα σημεία υπήρχαν νερά στο γήπεδο.
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Αξιέπαινη, από κάθε άποψη, η πρωτοβουλία της ΕΠΣ Δράμας να γίνει το παιχνίδι του σούπερ καπ αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, που θεωρούν πιο σωστή αυτήν την ημερομηνία κι όχι στην αρχή της επόμενης, όταν συνήθως οι ομάδες έχουν αλλάξει το έμψυχο δυναμικό τους με τις μεταγραφές του καλοκαιριού.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 12΄ ωραίο μπάσιμο από αριστερά του Ιωαννίδη, γύρισε στον Κωνσταντινίδη, που ήταν σε πολύ καλή θέση, όμως λόγω του αγωνιστικού χώρου, η μπάλα αναπήδησε μπροστά του και το σουτ που επιχείρησε, πέρασε ψηλά άουτ. Στο 26΄ ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ του Θεοφανίδη στο οριζόντιο δοκάρι, στο 30΄ αριστερό σουτ του Ουζούνη μέσα από την περιοχή, άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ουζούνης τροφοδότησε τον Μύγα, που μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε αδύναμο πλασέ στα χέρια του τερματοφύλακα, ενώ στο 33΄ σουτ του Αποστολίδη από καλή θέση, έφυγε άουτ. Στο 34΄ ο Πολυχρονίδης έδωσε ωραία στον Αποστολίδη, που με διπλή προσπάθεια  πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0). Στο 55΄ συρτό, γωνιακό σουτ του Θεοφανίδη έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Τουλουμτζής, στο 56΄ δυνατό σουτ του Πολυχρονίδη μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ. Στο 58΄ ο Μύγας «τσίμπησε» ωραία την μπάλα προ του τερματοφύλακα κι ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα, έτρεξε και πρόλαβε στη γραμμή ο Μαγγανάρης, που απομάκρυνε. Στο 67΄ δυνατό, κοντινό σουτ του Ουζούνη απέκρουσε εκπληκτικά ο Παπαδόπουλος, στο 81΄ κοντινό σουτ του Βασιλακάκη, από πλάγια θέση, πάνω στον τερματοφύλακα.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από την Καλλίφυτο ξεχώρισαν οι Τουλουμτζής, Μωυσιάδης, Ταξίδης και Φεστερίδης. Κορυφαίος του Δοξάτου ο Ζάχαρης, ξεχώρισαν επίσης οι Μαγγανάρης, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης και Τουλούπης. Καλή η διαιτησία του Περικλή Παρχαρίδη (Κεσαπίδης, Τσακίρης), τέταρτος ο Κελίδης.
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: Τουλουμτζής, Ασλαμαζίδης (60΄ Σαββίδης), Νεοφυτίδης, Ζαμανόπουλος, Μωυσιάδης, Κ. Κυσσίδης (46΄ Λαζαρίδης), Ουζούνης, Θ. Κυσσίδης (46΄ Κέντογλου), Ταξίδης, Φεστερίδης, Μύγας.
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Τουρφαντίδης, Τουλούπης, Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Αποστολίδης (79΄ Ντίνας), Κωνσταντινίδης (70΄ Βασιλακάκης), Θεοφανίδης (87΄ Μόσχος), Πολυχρονίδης.
  Θωμάς Ματρακούκας      «Τον καλύτερό τους εαυτό»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έμεινε ο προπονητής των κυπελλούχων Δράμας:
ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ (Καλλίφυτος): Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Παρά το γεγονός ότι μας έλειπαν αρκετές προπονήσεις, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχω την εντύπωση ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το Δοξάτο είναι αξιόλογη ομάδα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει την άνοδο στη Γ΄ εθνική.

 Γιάννης Τσεβρεντζής    «Επάξια εκπροσώπηση»
Ευχαριστημένος, αλλά και πεπεισμένος πως οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιάσουν την καλή αγωνιστική τους εικόνα και στα επικείμενα μπαράζ, παρουσιάστηκε ο προπονητής των πρωταθλητών Δράμας:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗΣ (Δοξάτο): Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τους ποδοσφαιριστές, που έδωσαν ό,τι είχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, τουλάχιστον για 80 λεπτά. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολύ περισσότερα γκολ, όμως δε μας ήθελε η μπάλα και ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή μέρα. Για μας αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό τεστ πριν από τα παιχνίδια μπαράζ και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Η Καλλίφυτος είναι πολύ καλή ομάδα, καθιερωμένη στο Δραμινό ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά της Καλλιφύτου. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους νεαρούς φιλάθλους του Δοξάτου, που σε άλλο ένα παιχνίδι στάθηκαν δίπλα μας και συνετέλεσαν στη νίκη. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους κοντά μας στα επόμενα παιχνίδια. Στα μπαράζ θα κοιτάξουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Δραμινό ποδόσφαιρο και θα είμαστε ανταγωνιστικοί.


ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ