.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΔΡΑΜΑ - Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η «Ονειρούπολη» σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες της.


Δημοσιεύτηκε στις 4 Νοε 2015
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε….

Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η «Ονειρούπολη» σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες της.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε….
Παρακολουθήστε την ζωντανά στο www.oneiroupoli.gr

Η 12η «Ονειρούπολη» θα ανοίξει τις πύλες της, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.

Το μαγευτικό χωριό του Αη Βασίλη και φέτος θα αναπτυχθεί στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και θα συντροφεύσει τα όνειρα μικρών και μεγάλων.

Στην Ονειρούπολη τα πράγματα γίνονται παραμυθένια όλοι θα ζήσουμε το πραγματικό όνειρο, το χρώμα και τις μυρωδιές των Χριστουγέννων.

Για αυτές τις 36 ονειρεμένες ημέρες, το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί όλοι μας.

Ο Αη Βασίλης θα‘ρθει και όλοι οι επισκέπτες του ονείρου, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη χώρα του παραμυθιού, στο χωριό του Αη Βασίλη.

Μέσα από εκατοντάδες δράσεις και συναυλίες, θα χαρούμε και φέτος τις γιορτές, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους επισκέπτες της «Πρωτεύουσας των Χριστουγέννων», την Δράμα.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Ανάκληση της αρίθμ.84/2015 απόφασης της Οικ. Επιτροπής και καθορισμός εκ νέου του τρόπου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη στατικής επάρκειας Πνευματικού Κέντρου Δοξάτου σε Εκθετήριο» προεκτιμώμενης δαπάνης ποσού 3.480,84 € (χωρίς Φ.Π.Α)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘ. 23/2015
Της από 27/10/2015 Συνεδριάσεως της Οικονοµικής
Επιτροπής του ∆ήµου ∆οξάτου
Στο Καλαµπάκι και στο ∆ηµοτικό κατάστηµα σήµερα την 27η του
µηνός Οκτωβρίου του έτους 2015 ηµέρα της εβδοµάδος Τρίτη και ώρα
14:15 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήµου
∆οξάτου υπό την προεδρία του ∆ηµάρχου κ. ∆αλακάκη ∆ηµητρίου και
µετά από την αριθ. 17311/23-10-2015 γραπτή πρόσκληση του που
δόθηκε σε καθένα από τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους που είναι µέλη
Οικονοµικής Επιτροπής σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 75 του
Ν.3852/10.
Αφού διαπιστώθηκε νόµιµη απαρτία δεδοµένου ότι σε σύνολο 7
µελών βρέθηκαν παρόντες:


Μητροπολίτης Δράμας για Φίλη: Λυπάμαι και αισθάνομαι αηδία

Thursday, 05 November 2015 08:17

Μητροπολίτης Δράμας για Φίλη: Λυπάμαι και αισθάνομαι αηδία - Featured

  •      
Μητροπολίτης Δράμας για Φίλη: Λυπάμαι και αισθάνομαι αηδία -
Την λύπη του για τις δηλώσεις Φίλη εξέφρασε ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Παιδείας, αμαθή και άμοιρο της γνώσης της Ιστορίας.
«Λυπάμαι ως Έλλην για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας. Αποδεικνύεται αμαθής και άμοιρος της γνώσης της Ιστορίας. Υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία για το πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη στον Εύξεινο Πόντο. Διερωτώμαι, εάν υπουργός Παιδείας έκανε αντίστοιχες δηλώσεις στο κράτος του Ισραήλ, τί τύχη θα είχε. Δείτε το Ισραήλ τί κάνει για την ημέρα την δική του (το Ολοκαύτωμα)», είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι εύκολο όταν είσαι στην αντιπολίτευση να λες πράγματα και όταν είσαι στην κυβέρνηση να “ποιείς την νήσσαν”. Ως Έλλην αισθάνομαι αηδία. Να αφήσουν τους νεκρούς μας ήσυχους διότι είναι δικαιωμένοι στην ιστορία ή γονυπετείς να προσεύχονται στη μνήμη τους. Γίνεται συστηματικός αποχριστιανισμός του σύγχρονου Έλληνα για να πάψει να ανθίσταται. Πιστεύω ότι ο λαός μας ανθίσταται. Σήμερα είναι εργάσιμη ημέρα όμως χιλιάδες προσήλθαν στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (σήμερα είναι γιορτή στην Δράμα)», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Δράμας.
- See more at: http://www.destanea.com/koinonka/item/20801-mhtropoliths-dramas-gia-filh-lypamai-kai-aisuanomai-ahdia.html#sthash.v20qhPhq.OYv93fAX.dpuf