.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ
Πέμπτη 12 Απριλίου 2012
Οδηγίες προς τους Καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων του Πασχαλινού τραπεζιού
Οδηγίες προς τους Καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων του Πασχαλινού τραπεζιού
Οι παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες τις ημέρες του Πάσχα μας οδηγούν σε αγορά και κατανάλωση κυρίως φρέσκων, μη τυποποιημένων προϊόντων. H σωστή επιλογή τους, αλλά και η προσεκτική διαχείριση στο σπίτι από τον καταναλωτή (μαγείρεμα, διατήρηση κλπ), βοηθούν στη διατήρηση των πλεονεκτημάτων της παραδοσιακής μας διατροφής αλλά και στην μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία και στα οικονομικά συμφέροντα του καταναλωτή. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Ε.Φ.Ε.Τ.: ΓΕΝΙΚΑ
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)