.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

GREAT SCENE - V for Vendetta (finale) ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ..

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Κάθε φορά που με πλησιάζει κάποιος απόδημος Δοξατινός και θέλει να με γνωρίσει από κοντά εξαιτίας των "Δοξατινών Νέων", η χαρά μου είναι μεγάλη, αφού είναι γνωστό στους παλιότερους φίλους του ιστολογίου πως ένας από τους κυριότερους σκοπούς της δημιουργίας αυτού του μπλογκ, ίσως ο σημαντικότερος, είναι να υπάρχει ακόμη ένα "σημείο συνάντησης" ώστε να κρατιέται, όσο είναι αυτό δυνατόν, ο δεσμός των ξενιτεμένων αδερφών μας με τον τόπο τους..

Έτσι, πολύ χάρηκα και χθες το βράδυ όταν με πλησίασε ο Νίκος, που διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Στουτγκάρδη, με αφορμή τα "Δοξατινά Νέα"..

Καθίσαμε μαζί και μιλήσαμε αρκετά. Μεταξύ όλων των άλλων, μου ανέφερε ο Νίκος πως στην Γερμανία τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, στην ηλικία περίπου των 10-11 ετών, εκπαιδεύονται από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, δίνουν εξετάσεις και παίρνουν δίπλωμα οδήγησης ποδηλάτου!

Απλό, ολόσωστο και σωτήριο!

Ψάχνουν το ξίφος του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου

Ψάχνουν το ξίφος του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου
Σήμερα η μεγάλη μέρα λένε οι ερευνητές του θησαυρού!
Δημιουργήθηκε: 23/06/2011 11:53

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Moriasnews.gr


Όσοι έχουν δει κάποια από τις ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς (INDIANA JONES), έχουν γοητευθεί από τα σενάρια και τις εικόνες της Χολιγουντιανής αυτής παραγωγής.

Το σινεμά έχει την άδεια να μας μεταφέρει στο παρελθόν και στο μέλλον με τον δικό του τρόπο και να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους που ξεφεύγουν από τα όρια της αληθινής ζωής.

Όμως τι γίνεται όταν στην αληθινή ζωή ζούμε γεγονότα που υπερβαίνουν το σινεμά;

Με άκρα μυστικότητα εδώ και μία εβδομάδα μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών, επιστημόνων αλλά και τεχνικών ζει κυριολεκτικά μία περιπέτεια βγαλμένη μέσα από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς.

Πολύ γνωστός και εύπορος επιχειρηματίας από την Πάτρα ο κ. Θ.Α. είναι ο επικεφαλής ερευνητικής ομάδας που κάνει ανασκαφική έρευνα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με την ελπίδα (και βεβαιότητα) ότι θα βρεί τον μεγαλύτερο θησαυρό που υπάρχει κρυμμένος στον κόσμο.


Ένας αμύθητος θησαυρός σε μια σπηλιά

Ας δούμε αναλυτικά την ιστορία αυτή.

Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα εδώ και μερικά χρόνια είχε στα χέρια του ένα παλιό χειρόγραφο το οποίο έδινε συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για ένα θησαυρό κρυμμένο σε υπόγεια σπηλιά στους Αγίους Θεοδώρους.

Άρχισε να ψάχνει κάθε τι σχετικό με αυτή την σπηλιά και έφτασε σε ειδικούς επιστήμονες στην Αμερική.


Με την βοήθεια δορυφόρων

Οι επιστήμονες αυτοί με έφτασαν μέχρι την ΝΑΣΑ και με ειδικά μηχανήματα και με την βοήθεια δορυφόρων κατέγραψαν την σπηλιά και προς έκπληξη όλων η περιγραφή του χειρόγραφου αλλά και οι φωτογραφίες των δορυφόρων συμφωνούσαν απόλυτα.

Τότε πλέον τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά και άρχισε να στήνεται η επιχείρηση με επιστημονικό τρόπο.

Ο επιχειρηματίας έκανε αίτηση στο Ελληνικό δημόσιο και πήρε όλες τις προβλεπόμενες άδειες προκειμένου να ψάξει για τον αμύθητο θησαυρό που έχει την βεβαιότητα ότι είναι κρυμμένος στα έγκατα των Αγίων Θεοδώρων...

Από την περασμένη Παρασκευή η ομάδα έφτασε με σύγχρονα μηχανήματα στους Αγίους και άρχισε το σκάψιμο..!!

Το χειρόγραφο που έχει η ομάδα στα χέρια της αναφέρει ότι στην σπηλιά αυτή περίπου στο 1700 πειρατές έκρυψαν ένα αμύθητο θησαυρό και όταν αναγκάστηκαν να φύγουν παγίδεψαν με πολλούς τρόπους την σπηλιά.

Ετσι λοιπόν η ομάδα των ερευνητών αποφάσισε να μην μπεί από την είσοδο που φαινόταν στις ειδικές φωτογραφίες των δορυφόρων αλλά να ανοίξει με γεωτρύπανο τρύπες για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις...


Βρήκαν την στοά και τη σπηλιά..!

Χθές το μεσημέρι το γεωτρύπανο κατάφερε να πέσει ακριβώς σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αμερικάνων στην στοά που οδηγεί στην πόρτα που φράσει την σπηλιά...

Το τι έγινε στο συνεργείο δεν περιγράφεται...

Αμέσως κατέβασαν κάμερα από την τρύπα η οποία επιβεβαίωσε την στοά αλλά και την πόρτα...!!

Τότε σήμανε συναγερμός και στις δημόσιες υπηρεσίες που είναι επί τόπου και παρακολουθούν το έργο της ερευνητικής ομάδας..!!

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη η σημαντικότερη φάση της έρευνας. Επειδή τα χώματα είναι σαθρά αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί άλλο μηχάνημα για να διευρύνει την τρύπα και να μπορέσουν από άλλο σημείο να φτάσουν την πόρτα...!

Είναι η κρίσιμη μέρα και η αγωνία όλων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.

Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχουν φτάσει στα πρώτα αντικείμενα του θησαυρού...!!



Το ξίφος του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου

Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής Πατρινό επιχειρηματία, αν αληθεύουν οι πληροφορίες ο θησαυρός είναι αμύθητος και η αξία του ξεπερνά τα 50 δις ευρώ..!!!!

Όμως μπορεί ο χρυσός να είναι το αντικείμενο που εξιτάρει τους πάντες αλλά το χειρόγραφο έχει μία πληροφορία που δημιουργεί ρίγη συγκίνησης σε όσους εμπλέκονται στην ιστορία αυτή.

Στο χειρόγραφο υπάρχει η πληροφορία ότι μέσα στην σπηλιά είναι κρυμμένο το ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΞΙΦΟΣ του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου το οποίο μάλιστα έχει πάνω του δύο τεράστια διαμάντια...!!

Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί αν το απόγευμα φτάσουν στην σπηλιά και βρεθεί αυτό το ξίφος που αποτελεί για τον Ελληνισμό κάτι παραπάνω από ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ...!!

Το ξίφος του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου ήταν και η αιτία που ο επιχειρηματίας χρηματοδότησε αυτή την πολυδάπανη έρευνα και τον έκανε να φτάσει μέχρι την ΝΑΣΑ..!

Οι τελευταίες πληροφορίες μας λένε ότι από τα χαράματα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες που γίνονται με πολύ προσοχή ενώ έχει απαγορευθεί από την αστυνομία στους πάντες να πλησιάσουν την περιοχή ..!!

ΠΗΓΗ: http://www.moriasnews.gr/index.php?option=com_advcontent&task=viewArticle&id=1331&Itemid=255

Χειροπέδες σε Μπέο, Στ. Ψωμιάδη και Τσακογιάννη - Αναζητούνται Μ. Ψωμιάδης και Παπακώστας - Ποινική δίωξη σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ

- Στον εισαγγελέα με χειροπέδες οι 10 συλληφθέντες. Τους ασκήθηκε σωρεία διώξεων. 85 συνολικά οι ποινικές διώξεις
- Μπέος, Στ. Ψωμιάδης και Τσακογιάννης κατηγορούνται μεταξύ άλλων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Τα ονόματα των συλληφθέντων και αυτών που αναζητούνται. ΦΩΤΟ και βίντεο από την Ευελπίδων
- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αστυνομία: Πως έπαιρναν πρωταθλήματα και ποιοι τα έστηναν
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα 10 άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση με τα στημένα.

Σωρεία ποινικών διώξεων ασκήθηκαν στους 15. Οι διάλογοι των συλληφθέντων με τους δημοσιογράφους. Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος λόγω αδιαθεσίας.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αστυνομία: Πως έστηναν αγώνες και ποιοι τους έστηναν


Διεθνής μπασκετμπολίστας ζήταγε "ντόπα" από εμπλεκόμενο στα στημένα


H επιχείρηση “μαμούθ” Εισαγγελίας, Αστυνομίας και ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης έχει ήδη οδηγήσει στη σύλληψη 10 ατόμων για την υπόθεση με τους 41 αγώνες που θεωρεί ύποπτους η Ουέφα.

Το νήμα ξεκίνησε να ξετυλίγει η Ουέφα και συνέχισε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, η οποία και ζήτησε τις εφόδους -στο πλαίσιο γιγάντιας επιχείρησης- στα σπίτια και τα γραφεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση των στημένων αγώνων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Και εκεί, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν... λαβράκια!
Συνολικά από τις 15 προσαγωγές οι 10 μετατράπηκαν, μέχρι τώρα, σε συλλήψεις.


Οι 10 συλληφθέντες:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης
Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης
Ο παράγοντας της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζαβαντίας
Ο προπονητής Νίκος Παντέλης
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης
Οι bookmakers Νίκος Καραγκούλιας, Ανδρέας Δημόπουλος
O επιχειρηματίας Νίκος Ζαμάνης

Επίσης η Εισαγγελία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα πέντε ακόμη ατόμων που αναζητούνται για συμμετοχή στα εν λόγω κυκλώματα. Αυτοί είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ο Βασίλης Γεωρτσιάκος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Νικολόπουλος.

Οι υπόλοιποι 70 θα κληθούν κατευθείαν στην κύρια ανάκριση, καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Μένει κανείς άφωνος όταν διαβάσει τι βρήκαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και στους χώρους εργασίας των συλληφθέντων. Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και έφεραν στο φως:

Δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
Μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων
Μεγάλο αριθμό κουπονιών «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διάφορα ποσά
Αποδεικτικά ανάληψης κερδισμένων ποσών
Τα χρηματικά ποσά των 18.100 δολαρίων και των 3.250 ευρώ

Παράλληλα, αναζητούνται άλλα πέντε άτομα τα οποία όμως δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων ξεπερνά τους 80 μερικοί εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα!

Για να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας που λυμαινόταν το ποδόσφαιρο οι αστυνομικοί χρειάστηκαν την συνδρομή της ΕΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο «σούπερ κοριός», που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στην υπόθεση εμπλέκονται:

Ενας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Στους προσαχθέντες συμπεριλαμβάνονται επίσης πρόεδρος ομάδας της Football League, γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ, ένας διάσημος μάνατζερ, ένας προπονητής της Β΄ Εθνικής, αρκετοί ποδοσφαιριστές και έξι μπουκ.

Αυτό που σίγουρα θα ταρακουνήσει τα θεμέλια όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, θα είναι αν σχηματιστεί δικογραφία για το περίφημο στημένο ντέρμπι. Δύο μεγαλοπαράγοντες φέρονται να συνομιλούν για το παιχνίδι, με τον πρόεδρο της μιας ομάδας να εμφανίζεται σίγουρος για την επικράτηση της στο ματς.

Ποιο είναι όμως αυτό το περίφημο παιχνίδι; Σε χθεσινή έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Θωμαϊδης ισχυρίστηκε ότι το ματς αφορά πολύ μεγάλο ντέρμπι της Αττικής που έγινε στο πρωτάθλημα της Super League που μόλις τελείωσε. Γνωρίζοντας φυσικά ποιες είναι οι ομάδες που αγωνίζονται στο Κέντρο στη μεγάλη κατηγορία, και κρατώντας την έκφραση "πολύ μεγάλο ντέρμπι", εύκολα πάει το μυαλό στις υποψήφιες ομάδες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούμενοι θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, διεθνής αμυντικός ο οποίος μετακόμισε πριν χρόνια από την Θεσσαλονίκη για να γίνει βασικός σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, άλλους τρεις αθλητικοί παραγοντες από την Κέρκυρα, τη Λειβαδιά και άλλη μία επαρχιακή πόλη, ενας πρώην διαιτητής που είχε αναλάβει σημαντική θέση σε άλλο πόστο, ένας πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου, δύο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και άλλοι ιδιώτες που έπαιζαν παρανομο στοίχημα και επωφελούνταν της δραστηριότητας του, κατά την κατηγορία, κυκλώματος.


Η δικογραφία ξεπερνά τις 93.000 σελίδες και μέσα σε αυτή υπάρχει και το όνομα διεθνή παίκτη μεγάλης ΠΑΕ ο οποίος φέρεται να στοιχημάτιζε συστηματικά μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα, καθώς επίσης γνωστός παίκτης μπάσκετ-από επίσης μεγάλο σύλλογο- που φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για χάπια!


Ένα βήμα παραπέρα προχώρησε η εισαγγελέας, Πόπη Παπανδρέου, που ζήτησε να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του προέδρου της μεγάλης ΠΑΕ της Super League που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Η διαδικασία ακόμη δεν έχει προχωρήσει, προφανώς διότι ο εν λόγω παράγοντας δεν λογίζεται μέλος εγκληματικών οργανώσεων. Το πότε θα ασκηθεί η δίωξη θα εξαρτηθεί από διάφορες παραμέτρους. Δεν αποκλείεται να καταθέσει απευθείας στον ανακριτή.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=83954&catid=1

Tα 39 ελληνικά ματς που η UEFA θεωρεί ύποπτα για "στημένα"!

Τελευταία ενημέρωση: 17.04.2011 | 12:12
Πρώτη δημοσίευση: 17.04.2011 | 00:21

Νέες “φωτιές” ανάβει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δημοσίευμα που αναφέρει πως η παγκόσμια ομοσπονδία έχει αποστείλει στην ΕΠΟ φακέλους στους οποίους περιέχονται 39 ελληνικά παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα.
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας", που βασίζεται στα στοιχεία των 4 φακέλλων που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, αναφέρει πως υπάρχουν 39 ελληνικά παιχνίδια, που κατά την Ευρωπαϊκή Αρχή του Ποδοσφαίρου θεωρούνται ύποπτα για στήσιμο.

Πιο αναλυτικά, οι φάκελλοι περιλαμβάνουν 4 ύποπτα παιχνίδια από την Superleague (2009-2010), 3 ύποπτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας (2009-2010), 14 ύποπτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της B' Εθνικής (σ.σ. σεζόν 2008-2009) και 18 ύποπτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (σ.σ. σεζόν 2009-2010).

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πέντε διαφορετικές διαβαθμίσεις «διαφθοράς», με βάση την κατηγοριοποίηση που προκύπτει από το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, γνωστό ως BFDS.

Αναλυτικά, οι χαρακτηρισμοί για τους 39 αγώνες είναι οι ακόλουθοι

1. Ελαφρώς ύποπτος

2. Ύποπτος

3. Σοβαρά ύποπτος

4. Διεφθαρμένος

5. Άκρως διεφθαρμένος.

Αναλυτικά οι 39 αγώνες:

ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 10/01/2010 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1 14/03/2010 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0 21/03/2010 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1 28/03/2010 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 0-4 30/08/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 0-3 28/10/2009 ΥΠΟΠΤΟΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0 28/10/2009 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-0 27/10/2008 ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΕΘΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2-2 01/02/2009 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β –ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1-1 02/02/2009 ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ –ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0 07/03/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 4-1 14/03/2009 ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0-1 23/03/2009 ΥΠΟΠΤΟΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2-0 29/03/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΕΘΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3-2 06/04/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-2 12/04/2009 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0 12/04/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1 13/04/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2 27/04/2009 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 3-0 04/05/2009 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-1 04/05/2009 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2 15/11/2009 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ. – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0 16/11/2009 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-0 21/12/2009 ΥΠΟΠΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΕΘΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2-0 15/01/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1 17/01/2010 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1 24/01/2010 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-3 06/02/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1 27/02/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΕΘΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 0-2 07/03/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1 14/03/2010 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1 10/04/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΡΟΔΟΣ 2-0 26/04/2010 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ

ΕΘΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1 02/05/2010 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 09/05/2010 ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0 26/05/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-1 30/05/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0 02/06/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0 06/06/2010 ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=73810&catid=1