.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Θεατρική σκηνή Δ. Δοξάτου - "Άντε ψυχούλα μου σκότωσέ με" - ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 - ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑ.Λ ΔΟΞΑΤΟΥ - 20 :30 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Σήμερα 8.30 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ στο 

Δοξάτο. 

Μία προσπάθεια που πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι. 

Θα είμαστε εκεί.

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Αζίζ Νεσίν, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, μιλά για την απώλεια και τη μοναξιά, τη θύμηση και τη μνήμη, αλλά κυρίως για τη λαχτάρα του έρωτα που κυριαρχεί στην καθημερινότητα και τη ζωή των δυο γυναικών την ώρα που πάνω από την Κωνσταντινούπολη πλανάται ο τρόμος για την ύπαρξη ενός διεστραμμένου σεξιστή δολοφόνου, ο οποίος στραγγαλίζει μοναχικές γυναίκες.

Η επίσκεψη του υπαλλήλου της εταιρείας φωταερίου στο σπίτι μιας εκ των δυο γυναικών δρα καταλυτικά, καθώς γίνεται αφορμή να ξεδιπλωθούν κρυφοί πόθοι και πάθη, όνειρα και ζήλιες, που δρομολογούν μια σειρά από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αυτή η μοιραία επίσκεψη αλλάζει την ροή της ιστορίας και δίνει ένα αναπάντεχο και απρόσμενο τέλος στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Το χιούμορ και ο υπόγειος σαρκασμός εναλλάσσονται ταχύτατα όπως και οι διάλογοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν αλήθειες, ψέματα και φαντασιώσεις, ενώ η έκφραση τρυφερότητας εναλλάσσεται με την ωμότητα των ανθρώπινων ενστίκτων.

ΠΗΓΗ: http://www.e-go.gr/timeout/article.asp?catid=18205&subid=2&pubid=129671398