.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



Με την ευκαιρία του αυριανού αγώνα των Φιλίππων Δοξάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου έψαξα και βρήκα δύο φωτογραφίες από το πρόσφατο παρελθόν, από αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο του Δοξάτου.

Στην μία φωτογραφία υπάρχει αφιέρωμα της εφημερίδας "Σπορ του βορρά" από αγώνα του 2005 όπου νικητής ήταν ο Άγιος με σκορ 1-2, σε ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν πολλοί θεατές, όπως φαίνεται στην ένθετη φωτογραφία του δημοσιεύματος..

Στην άλλη, από τα "Χρονικά της Δράμας", οι φίλαθλοι του Δοξάτου πανηγυρίζουν νίκη της ομάδας τους με 2-1, στις 5 Νοεμβρίου 2003, για το κύπελλο Δράμας και πρόκριση στην επόμενη φάση.. Εκείνη την περίοδο οι "Φίλιπποι", αν και συμμετείχαν στην Β' κατηγορία, έφτασαν
μέχρι τους "4" της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκαν από την Προσοτσάνη..

ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - 29 ΟΚΤ 2010


Εδώ και μια βδομάδα περίπου τοποθετήκαν καλαίσθητοι φανοστάτες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Δοξάτο(ο δρόμος που περνάει μπροστά από τα σχολεία..)..

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ


Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας Γουντσίδη εδώ στο Δοξάτο, στην αρχή της Λαϊκής του Δοξάτου, απέναντι από το ζαχαροπλαστείο "Ο Σίμος"..

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ - 29 ΟΚΤ 2010


Στην φωτογραφία διακρίνεται το Φαλακρό χιονισμένο, όπως φαίνεται απο την Ε.Ο. Καβάλας-Δράμας, λίγο έξω από το Δοξάτο προς Δράμα, σε μια ηλιόλουστη μέρα, μετά από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την ματαίωση της καθιερωμένης παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο Δοξάτο, αλλά και σε πολλές πόλεις και χωριά της Βορείου Ελλάδας..

Ο ΕΥΑΝΘΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ-28 ΟΚΤ 2010-ΒΙΝΤΕΟ

"Συμπολιτεία": Η αλήθεια για το ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο Δοξάτου