.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ -27 ΑΠΡ 2011







Για να μην "κλέψω" το έργο κάποιου άλλου οφείλω να αναφέρω πως τις φωτογραφίες τράβηξε η Μαρία Ζάχαρη και ελπίζω να σας αρέσουν όπως άρεσαν και σε μένα, σήμερα που το απόγευμα εδώ στο Δοξάτο ήταν συννεφιασμένο και αρκετά κρύο, την ίδια ώρα όμως η Φύση φροντίζει πάντα να μας θυμίζει πως θα έρθουν μέρες πιο φωτεινές και ζεστές..

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ 5-1 Β' ΦΑΣΗ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11





Πριν από λίγο οι Φίλιπποι Δοξάτου έφτασαν στην νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Περιθωρίου στον αγώνα που διεξήχθη στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΟΞΑΤΟΥ,
με το επιβλητικό 5-1, αποδίδοντας, κατά διαστήματα, εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, παρουσία ελάχιστων θεατών(κόπηκαν μόλις 16 εισιτήρια!), με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0 και τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους φιλοξενούμενους στο 2ο, όταν και έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής..

τα γκολ για τους Φιλίππους πέτυχαν οι:
Βασιλακάκης 3 - Ιωαννίδης 1 - αυτογκόλ.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..

ΠΛΗΡΗΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ - ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE




1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε.


Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι από πλευράς της έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ως όφειλε απέναντι στο κύρος της διοίκησης, αλλά και του Συλλόγου, προκειμένου ο φάκελος αδειοδότησης να είναι πλήρης.
Συνεπώς, καλεί το φίλαθλο κόσμο, να αγνοήσει δημοσιεύματα που θέλουν τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, μεταξύ άλλων ομάδων, να έχει ελλιπή φάκελο.
Η διαδικασία κατάρτισης του φακέλου έγινε με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς επίσης και εντός των ημερομηνιών που είχαν δοθεί και κατ’ επέκταση δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ μας.

ΠΗΓΗ:info@doxa-dramas.gr