.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ: 3-0 - Β' ΚΑΤ. - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 12η ΑΓ. 18 ΔΕΚ 2016



Πιο δύσκολα απ' ο,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα κατάφεραν οι Φίλιπποι Δοξάτου να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Κουδουνίων, και εξακολουθούν να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό διαφορά από τους Αμπελόκηπους.


Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς η Άννα Κορακάκη και κορυφαίος προπονητής ο Τάσος Κορακάκης

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς η Άννα Κορακάκη και κορυφαίος προπονητής ο Τάσος Κορακάκης

pegasus_large_t_1301_107298720_type13145
Η δις χρυσή Ολυμπιονικής της Σκοποβολής, Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια για το 2016 από τους αθλητικούς συντάκτες. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις τις ευχαρίστησε την οικογένεια της και όσους στάθηκαν δίπλα της.
Οι δηλώσεις της Κορακάκη
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η χαρά που έδωσα σε όλους όσοι παρακολουθούσαν τους αγώνες μου στους δύο τελικούς. Ήταν οι δικοί μου άνθρωποι, αυτούς σκεφτόμουν. Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε αυτήν τη γιορτή του ΠΣΑΤ και παραλαμβάνω το βραβείο. Έκανα το όνειρό μου να κατακτήσω το μετάλλιο που ήθελα το καλοκαίρι. Χρωστάω τα πάντα στην οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο Καπράλο για την ιδέα και την υλοποίηση του Υιοθετήστε έναν Αθλητή που βοήθησαν την Ελλάδα.
Κορυφαίος προπονητής για το 2016 ο Τάσος Κορακάκης
Εντωμεταξύ, το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2016 παρέλαβε ο Τάσος Κορακάκης στην γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.  Ο προπονητής που οδήγησε την κόρη του, Άννα Κορακάκη, στην κορυφή του κόσμου και δύο φορές στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, βραβεύτηκε για τα επιτεύγματά του από τον διοικητικό διευθυντή του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Γιάννη Ζερβάκη.
unnamed
«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους αφανείς ήρωες όλων των αθλητών, που δεν είναι άλλοι από την οικογένειά τους. Εύχομαι για όλους τους αθλητές της επαρχίας να συμβάλλουν όλοι για να μπορέσουν να επιλέξουν τα αθλήματα που επιθυμούν, όχι μόνο για να βγάλουν τους επόμενους Ολυμπιονίκες αλλά για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και πολίτες», ανέφερε Τάσος Κορακάκης μετά τη βράβευσή του.
πηγές: dramini.gr,  sentragoal.gr,  aek365.com
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/koryfea-athlitria-tis-chronias-i-anna-korakaki/

Δοξάτο: Συλλήψεις για λαθρεμπόριο στην λαική αγορά

Δοξάτο: Συλλήψεις για λαθρεμπόριο στην λαική αγορά

unnamed

Συνελήφθησαν χθες (18-12-2016) το πρωί, στο Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ένας 43χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 Ειδικότερα, στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, διότι εντόπισαν τον 19χρονο να κατέχει επτά (7) νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου του 43χρονου, βρέθηκαν 93 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και 131 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD)
Ακολούθως, στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν επίσης: