.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 64ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



Κυκλοφόρησε το 64ο φύλλο της εφημερίδας "Νέα του Δοξάτου".

Η εφημερίδα που συνεχίζει την πορεία της στον χρόνο, ήδη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο, τις ημέρες του Πανηγυριού του Δοξάτου το 2001..

Διάφορα Δ.Σ. πέρασαν αυτά τα χρόνια από τον σύλλογο, και όλα συνέχισαν με επιμέλεια να εκδίδουν την εφημερίδα, παρ' όλες τις αντιξοότητες που συνάντησαν κατά καιρούς, φέρνοντας "άρωμα" από το Δοξάτο μας εκεί όπου υπάρχουν Δοξατινοί συνδρομητές της εφημερίδας, σε όλο τον πλανήτη !

Όπως πάντα, πολλά και ενδιαφέροντα τα θέματα που μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της εφημερίδας.

Και βέβαια, όσοι μπορούμε θα πρέπει, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να τακτοποιήσουμε τις συνδρομές μας ώστε και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η έκδοση της εφημερίδας αλλά και να πάρει "κουράγιο" το νέο, και πολύ ορεξάτο απ' ό, τι φαίνεται από το πρώτο διάστημα κιόλας, Δ.Σ. του συλλόγου !

Μια παρατήρηση μόνο, με πολύ αγάπη πάντα, αφού γνωρίζω από "πρώτο χέρι" που λέμε το πόσο κόπος χρειάζεται από κάποιους ανθρώπους για να φτάσει αυτή η εφημερίδα στα χέρια μας :

Για τρίτο συνεχόμενο φύλλο, ο κεντρικός τίτλος είναι ο ίδιος ακριβώς. Ακόμη και αν είναι σωστό (που κατά την γνώμη μου βεβαίως και είναι..) να ασχολείται πρώτα απ όλα και πάνω απ όλα η εφημερίδα με την μαύρη επέτειο των 100 χρόνων από την Σφαγή του 1913, νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη φαντασία στον πρωτοσέλιδο τίτλο και όχι απλή αντιγραφή από το προηγούμενο φύλλο στο επόμενο...

Ζάχαρης Βασίλης

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - 29 ΜΑΙΟΥ 2013 - ΒΙΝΤΕΟ - 1ο ΜΕΡΟΣ