.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργες ουρές αεροπλάνων πάνω από το Δοξάτο Δράμας..CHEMTRAILS ;.



Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς πως πάρα πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο πιστεύουν πως πραγματοποιούνται ψεκασμοί από αεροπλάνα για διάφορους σκοπούς, μερικοί από τους οποίους, αν φυσικά αληθεύουν, είναι ανατριχιαστικοί...

Υπάρχουν πάρα πολλά σχετικά βίντεο στο youtube όπου έχουν βιντεοσκοπηθεί οι περίφημες "χημικές ουρές" (CHEMTRAILS) που αφήνουν πίσω τους κάποια αεροπλάνα..

Σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 , γύρω στις 3 το μεσημέρι, παρατήρησα κάτι αντίστοιχο πάνω από τον ουρανό του Δοξάτου και το κατέγραψα με την φωτογραφική μου μηχανή..

Αναρτώ εδώ κι ένα από τα πολλά βίντεο που υπάρχουν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, πολύ ενημερωτικό, και οι ομοιότητες μεταξύ των "χημικών ουρών" αυτού του βίντεο και αυτών που διακρίνονται στα δικά μου βίντεο είναι προφανής...



Ο ΧΡ. ΦΟΥΤΖΙΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΡΑΚΙΔΗ


Ο πρώην Δήμαρχος Δοξάτου κ. Χρήστος Φουτσιτζής(στην φωτογραφία με τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Χρήστο Σαρτζετάκη κατά την επίσκεψη του Προέδρου στο Δοξάτο το 1985) συμμετέχει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πόλη+Ζωή" του κ. Κυριάκου Χαρακίδη που διεκδικεί τον Δήμο Δράμας.

Μεταφέρω από την ιστοσελίδα www.dramina.gr:

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 14:01 Δέκα νέους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, επιφανείς και καταξιωμένους ανθρώπους τόσο στον κοινωνικό όσο και στον εργασιακό τους χώρο, ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη ‘πόλη+ζωή’. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της παράταξης, η ‘πόλη+ζωή’ είναι καθόλα έτοιμη για τις επερχόμενες εκλογές και η προοπτική νίκης που είναι έκδηλη στην κοινωνία, της δίνει την αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Είναι έτοιμη να αναλάβει τον Δήμο.


Είναι έτοιμη να αξιοποιήσει την περιουσία του Δήμου και να βρει νέους πόρους για την ανάπτυξη της Δράμας.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης με σεβασμό στην κρίση των δραμινών διεκδικεί να εκφράσει το μεγάλο ρεύμα για την αλλαγή στον Δήμο Δράμας.

Το δημιούργησε άλλωστε ο ίδιος το 2006.

Η «πόλη+ζωή’ θα δώσει και πάλι την ελπίδα, με άξιους συνεργάτες, εκ των οποίων αυτοί που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι:


ΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΚΟΤΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΚΑ

ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ : ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ : ΕΚΠΑΥΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ : ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ , ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ


ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ : ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΩΗ : ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΚΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ : ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΗ+ΖΩΗ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ : ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Ευρωπαϊκή μέρα χωρίς αυτοκίνητο

Αναφερόμενος ο εκπρόσωπος μας στη σημερινή Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο τόνισε τη μέριμνα που επιδεικνύει η «πόλη+ζωή» μέσα από το πρόγραμμά της στο περιβάλλον, που προβλέπει μεταξύ άλλων αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης, δημιουργία ποδηλατοδρόμων, χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δημιουργία χώρων στάθμευσης, παρεμβάσεις εντός του κέντρου, πεζοδρομήσεις οδών.

«Η παράταξη μας εδώ και 4 χρόνια προσπάθησε να αποτυπώσει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας. Δεν έμεινε όμως μόνο στις διαπιστώσεις . Έθεσε θέματα που άπτονται του κυκλοφοριακού, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στο μεγάλο πρόβλημα της Δράμας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η παράταξη «πόλη+ζωή» ήταν η παράταξη που πριν 4χρόνια κοιτώντας το μέλλον και την κατάσταση που θα προδιαγραφόταν παρουσίασε ένα καινοτόμο πρόγραμμα που αποτελούνταν από 2-3 κύριες παρεμβάσεις»



Γραφείο Τύπου
Τηλ. 2521047285
Fax. 2521030953
e-mail: poli-zoi@otenet.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr

Πανέτοιμο το Παρανέστι για τους Αγώνες Παρθένου Δάσους - 2 και 3 Οκτωβρίου 2010

Πανέτοιμο το Παρανέστι για τους Αγώνες Παρθένου Δάσους
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 4ης Διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Οι αθλητές αναμένεται να αφιχθούν στο Παρανέστι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010. Για φέτος έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή των ακολούθων 4 αγώνων:

Virgin Forest Trail


Οι αθλητές θα τρέξουν 110 χλμ, 4.145 μ. θετικής και 3.990 μ. αρνητικής υψομετρικής διαφοράς, στα μονοπάτια της Παρανέστιας Γης, στην οροσειρά της Ροδόπης. Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 7:00 το πρωί οι αθλητές θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης, στη θέση Ζαρκαδιά και αφού διασχίσουν τα καλά συντηρημένα μονοπάτια που ένωναν άλλοτε παλιούς, εγκαταλελειμμένους σήμερα οικισμούς, θα φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού στο Παρανέστι, από τις 19:25 (αναμενόμενη ώρα τερματισμού πρώτων αθλητών) έως τις 09:00 το πρωί της Κυριακής.

Παρανέστιο Μονοπάτι



Οι αθλητές που συμμετέχουν στον Αγώνα Βουνού Παρανέστιο Μονοπάτι, μήκους 30 χλμ, 1.030 μ. θετικής και 930 μ. αρνητικής υψομετρικής διαφοράς, θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους στις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και θα τερματίσουν από τις 15:15 (αναμενόμενη ώρα τερματισμού πρώτων αθλητών) έως τις 18:00. Παράλληλες εκδηλώσεις (χορευτικά, μουσικά σχήματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις) θα πλουτίζουν το γεγονός τις ώρες αναμονής των αθλητών.

Nestos Trail



Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο νέος αγώνας Nestos Trail, μήκους 10 χλμ κατά μήκος του ποταμού Νέστου, θα ξεκινήσει στις 9:30 και θα διαρκέσει έως 3 ώρες. Ο/η πρώτος/η αθλητής/τρια θα κόψει το νήμα περίπου στις 10:15 και ο αγώνας τελειώνει στις 12:30 το μεσημέρι.

Δρόμος «Άλκιμων Παίδων»



Οι νεότεροι αθλούμενοι, στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2010 θα τρέξουν απόσταση 1,2 χλμ μέσα στον οικισμό του Παρανεστίου. Ο αγώνας τους θα διαρκέσει 20 λεπτά.

Στις 12:30 την Κυριακή στην τελετή απονομών για τους αθλητές θα βραβευτούν και οι εθελοντές που εργάζονται μήνες τώρα για την προετοιμασία της διοργάνωσης και εκατοντάδες από αυτούς το τελευταίο τριήμερο της πραγματοποίησης των αγώνων.

Οι Αγώνες Βουνού διοργανώνονται από το Δήμο Παρανεστίου, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Παρανεστίου και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας.


Η Οργανωτική Επιτροπή

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr

Ίδρυση νέων ΚΕΠ

Ίδρυση νέων ΚΕΠ
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Υφυπουργός Υγείας Διατροφής & Άθλησης κ. Χρήστος Αηδόνης στα πλαίσια του νέου θεσμού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ¨δεύτερης γενιάς¨ ως Επιχειρηματικών, που θα λειτουργούν μαζί με τα υφιστάμενα, ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης, λόγω του περιορισμένου αριθμού αυτών, απέστειλε προς την κα Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σχετικό Υπόμνημα, με το οποίο ζητά από την κα Θ. Τζάκρη την έγκριση δημιουργίας και λειτουργίας στο υφιστάμενο ΚΕΠ της Νομαρχίας.

Ο κ. Αηδόνης στο υπόμνημά του εξαίρει και συγχαίρει την κα Τζάκρη για την πρωτοβουλία της αυτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, ο κ. Αηδόνης, ότι η υπηρεσία «μιας στάσης», με άμεση διεκπεραίωση του συνόλου των διαδικασιών για την σύσταση μιας εταιρείας, όπως θεσμοθετείται με τα νέα ΚΕΠ θα προσφέρει ουσιαστικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες στο κόσμο του επιχειρείν και της ανάπτυξης της χώρας.

Διευκολύνεται ουσιαστικά η επενδυτική δραστηριότητα και τερματίζεται η ατέρμονη γραφειοκρατία και επιτέλους υλοποιείται μια πάγια και διαχρονική απαίτηση όλων των επαγγελματιών.

Ο κ. Αηδόνης καλεί την κα Υφυπουργό, λόγω των μεγάλων αρνητικών δεικτών που παρουσιάζει ο Νομός μας στις επενδύσεις και την απασχόληση, για την άμεση ίδρυση και λειτουργία της νέας θεσμικής δομής των Επενδυτικών ΚΕΠ στο Νομό μας.

Από το γραφείο Τύπου

Υφυπουργού Χρήστου Αηδόνη

ΠΗΓΗ: www.dramina.gr