.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ Ο κ. ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤVΔ - 13 ΝΟΕ 2013 - ΒΙΝΤΕΟ

Σε σημερινή του συνέντευξη, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, στον τηλεοπτικό σταθμό TVΔ και στην κ. Κική Χεριστανίδου, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Τάσος Χατζηλαζάρου δήλωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου στις Δημοτικές εκλογές του 2014. Την απάντηση του Δημάρχου στο σχετικό ερώτημα της κ. Χεριστανίδου μπορείτε να την ακούσετε στο 3ο βιντεάκι..

Από κει και πέρα, πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο του Δοξάτου στην συνέντευξη, μεγάλο μέρος της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βιντεάκια.













Νεκρός βρέθηκε 85χρονος στο Ευρύπεδο του Δήμου Δοξάτου μετά από ληστεία – Βίντεο

Νεκρός βρέθηκε 85χρονος στο Ευρύπεδο του Δήμου Δοξάτου μετά από ληστεία – Βίντεο***

euripedo 11
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 85χρονου Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, ένας 85χρονος στο Ευρύπεδο Κυργίων του δήμου Δοξάτου Δράμας, χτες το απόγευμα.
Ποιο συγκεκριμένα ο 85χρονος έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, προφανώς από τους ληστές, ενώ του είχαν δέσει τα πόδια με μονωτική ταινία.Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χτυπήματα των δραστών ενώ το σπίτι ήταν άνω – κάτω και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.
Στο σημείο μετέβησαν αρμόδια συνεργεία της εγκληματολογικής και ιατροδικαστής,ενώ οι δράστες αναζητούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή της σωρού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ -ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 1950-60 - ΠΡΩΪΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

« ΦΙΛΙΠΠΟΙ » Δοξάτου


PALIA_DRAMA_080213
Η ποδοσφαιρική ομάδα « ΦΙΛΙΠΠΟΙ » Δοξάτου στα μέσα του 1950.

Από αριστερά διακρίνονται.
1. Λούλης 2. Μόσχου 3. Μαργαρίτης 4. Καρατζόγλου Βασίλης 5. Κορακάκης 6. Μπαλτζής 7. Ντάρης 8. Τζαφέρης Χρήστος ( πατέρας του Κώστα ο οποίος έπαιξε επί σειρά ετών στη Δόξα) 9. Στεργίου ( αργότερα έπαιξε μπάλα σε ομάδα της Καβάλας) 10 Νότας και 11. Μασάνης.



ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ


PALIA_DRAMA_120213_02
Οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ Δοξάτου ( φωτο αριστερά) στα  τέλη της δεκαετίας του ΄50 με αρχές του ΄60.



Από αριστερά διακρίνονται: 1. Τζαφέρης Κώστας ( στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα) 2. Κοτζαμάνης ( στη συνέχεια έπαιξε στην Καβάλα) 3. Νταρής 4. Τασλής 5. Κορακάκης 6. Μπλτζής 7. Χατζηβασιλείου  8. Βουλώνης 9. Μόσχου 10. Λούης και 11. Μασάνης. ( Η φωτό από το αρείο του Νταρή)
PALIA_DRAMA_120213_01Αριστερά, μια παλαιότερη φωτογραφία με άγνωστα φυσικά τα ο